Zarinya no praveze mam.. nic zvlastniho nepozoruju![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu
tak je to sampon,ne zazracna tekutina.
Ja kdybych si jen umyla vlasy a nechala uschnout tak se taky zadny zazrak konat nebude.![]()
I kdyz rozdly mezi sampony vnimam,neco sedi lip neco hur neco nejde vubec,no.
Zarinya kdyz je necham uschnout je to vubec nejlepsi! ale to jaksi nejde kdyz mam jit rano z domu a ne v poledne. jinak mam sampon+ kondicioner, prijemne, pekne voni a vlasy jsou ok v ramci moznosti, zazrak zadny. +bezoplachovy sprej na vlnite vlasy a ten je spis k horsimu:-/
viktorka_od splavu no,ono se v tomhle tezko radi,sto lidi sto vlasu.Kazdy si musi najit to nejlepsi co vyhovuje a to bohuzel uplne bez omylu taky nejde.
Ja miluju masku od Gūhl a sampon mi vubec nevyhovuje....
Ale tak hlavne,ze to neni uplny prusvih....nekdy se i zpetne pozna,ze byl vlastne fajn.![]()
viktorka_od splavu
Tohle se mi na tobě taky líbí!
Podarilo sa mi zohnať boyfriend džínsy bez dier

pecka Ty vypadají hodně dobře.
pecka Kde?
pecka to uz je skoro zazrak,bez der![]()
tak sem si donesla ten Philips naparovac a je bozi.....
Dneska jsem si ho šla prohlídnout a překvapilo mě, že je to dost těžké. Myslela jsem, že by se občas hodil na cesty, ale leda do auta, do kufru s limitem 15 kg určitě ne.
pecka Líbí se mi ![]()
Kokoska tezkej je,ale ja chtela funkcni,myslim,ze se da sehnat lehci,ale pak nevim funkcnost.![]()
Na tyden bych ho netahala,ale na mesic ho nutne potrebuju.....a 15kilo neni pro mne i bez naparovace![]()
Kokoska sem ho sla zvazit,ma 920gr![]()
pecka Super, maji vysoky pas prosim? Ja shanim bez der a jeste mam tento pozadavek.![]()
Luna vysoký podľa mňa nie,skôr stredný.Našťastie nemajú nízky sed,takže som privrela oko.
pecka jo,jo, taky lovim. vypadaji dobre. Jak se chovaji ty 2 % elastanu? Ja ted ted posilam jedny zpet, sice jen 1 %, ale prijdou mi nejak hodne elasticky. Pritom na modelce se mi libi

pecka super, viem, kde pôjdem na džínsy ako prvé. Ja ako som sa tu priznala, že mám jedny džínsy, tak som išla na asos, vybrala si ich zo šesť, a s nadšením išla objednávať. Muž to videl, a hovorí mi, či si fakt chcem objednávať cez net, že bude lepšie ak si ich vyskúšam naživo, tak som všetko z košíka vymazala ![]()
Ale cez víkend mám teda v pláne ísť na lov, len musím pozrieť v ktorom nákupnom centre u nás majú Mohito, ak vôbec
pecka Diky! Ono to moc nedava smysl boyfriend a vysoky pas
Ale mne fakt nejvic sedi, ale asi se to jemnuje jinak.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025