Garfie tak to jsem zvedava. Ne ze bych to hned letela kupovar, ja nemusim ani tu rucne slehanou, ale nejak tomu neverim. Asi ze ty plyny prave.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Ze jo!? Ja si ji radsi vysleham sama bez plynu
Vzdyt to trva par minut...
Kokoska Tak ona je hlavně opravdu dost velká :-( a drahá, kdyby bylo poloviční balení bylo by to lepší. Já jím šlehačku taky úplně výjimečně, doma šlehám ručně (asi tak jednou za dva roky).
MP Marge Tak ale když si dáš ráda třeba do kafe nebo k něčemu...prostě jen pro sebe, tak se ti šlehat nevyplatí, na to je to asi fajn.
Garfie No jo, to asi jo, ja do kafe nedavam, to je pravda. Tahle aspon vypada prirodne, ale ja jsem jednou pred lety cetla nejakou analyzu, co se dava do slehacek ve spreji, aby vydrzely, a bylo mi z toho uplne mdlo - sama chemie. Tak do kafe radsi normalni smetanu, a slehacku delam jen do dezertu (kdyz zbyde, vzdycky se da sezrat s jahodama
)
Ráno napíši recenzi!
Přišla mi šlehačka, mě úplně rozesmálo jak je vobří, jak potápěčská lahev, pro srovnání s kabelou!
Vypadá jak balení pro průmyslové použití. Otázkou zůstává, v jakém průmyslu ![]()
Isca mne ten dizajn obalu pripomína krém na topánky, v lepšom prípade na telo ![]()
Isca mne ten dizajn obalu pripomína krém na topánky, v lepšom prípade na telo
Mne penu na holeni![]()
Přišla mi šlehačka, mě úplně rozesmálo jak je vobří, jak potápěčská lahev, pro srovnání s kabelou!
tahle je úplně super, jak čerstvě ušlehaná
dobrá je, ale hned se roztejká (jako všechny sprejový). dávaj nám ji v kantýně na vdolky či svíčkovou, než sním polívku, je po šlehačce
100 ml Lovely protoze se nemuzu porad dokopat k necemu novymu na jaro (leto uz to poresim konecne) a driv se mi libil, ted se mi zda nejakej sladkej, tak to mozna s necim smicham, hmmm.
A fyzio a chiro pristi tyden.
Dadoo ja uz jsem zakoupila
Tak slehacka je vyborna, rozhodne lepsi nez se crcat se slehanim.
pridavam slibenou rekaci na masku na rty a zehlicku.
Laneige lip sleeping mask - prijemna konzistence, clovek si muze dat na rty opravdu vrstvu, voni to sladce jak nejaka cukrovinka z detstvi, rano rty OK, ale behem dne se musim balzamovat stejne jako pred tim, takze zazrak se nekonal
Philips Azur Elite - vyzehli opravdu vsechno bez jakehokoliv nastavovani teploty, proste berete z kose, co vam prijde pod ruku, bez premysleni, super. Je ale tezsi nez ma predchozi, coz na zehleni je dobre, ale na prenaseni zehlicky na misto uz tak ne, ale uz na podruhe jsem si zvykla a nevnimala to. Kouzla asi dosahuje tim, ze dela vice pary, protoze rychleji dojde voda a musi se v prubehu dolevat. Ma dlouhou snuru a takovou vysypavaci prihradku na vodni kamen. Doporucuju.
Rtěnka Lancome Matt Shaker barva Kiss me Cherie - pro mě obrovské zklamání. Podle produktový jsem cekala sytou, plnou tmavší rudou. Barva je ale slabá, řídká, až skoro průhledná. Musí se k ní použít konturovaci tužka, Protože s ní neuděláte zřetelný obrys a rty vypadají jako rozpite. Ani nanášení houbičkou se mi nezdá úplně nejsikovnejsi. Barva je jenom úplně na špičce a je potřeba namočit vícekrát, jenom to moc tou dirčičkou, kudy se propouští barva, moc nejde. Divný systém. Na rtech je příjemná, vůbec o ní nevíte, nejspíš proto, protože to vypadá, že na nich vlastně nemáte rtěnku, ale jen obarvene rty. Navíc je barva poměrně výrazně s nádechem domodra. Což je pro mě otrava.
Prostě pro mě dost velké zklamani![]()
Dadoo musíš s tím zatřepat, barva zalezi na barvě tvých rtů, já ji mám růžovou
Potrefenáhusa No já právě taky. A růžové rtěnky nemusím. Na třepání už jsem taky přišla, cinká to uvnitř. Ale abych rtěnku vždycky zavřela, zašroubovala, zatřepala s ní, abych mohla zase kousek natřít.. takže několikrát během jednoho namalování, :-/
Jako není to shit, ale čekala jsem naprosto něco jiného, mnohem lepšího. Ale nevyhodím ji, to ne. Jen alší rtěnka do sbírky omylů. Tentokrát poněkud držší.
0zero7 umíš udělat nějaký blbuvzdorný návod na to Hylamide? mám teda na cestě záslitku The Ordinary, ale nebráním se změnám ;-)
Dadoo mne přijde dobra, jen ji nemuzu už nějakou dobu najít....
Dadoo To je divný. Já to trošku protřepu na začátku a musím to jestě dost otírat, páč tam je materiálu tak na 4 pusy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025