Jiná Realita tak to docela slo vyfotit...![]()
ma to trpytky jako blazen,ale detail latky mi udelal moc velkou fotku a ja ji neumim zmensit.

Jiná Realita tak to docela slo vyfotit...![]()
ma to trpytky jako blazen,ale detail latky mi udelal moc velkou fotku a ja ji neumim zmensit.

Zarinya
hustý!
Jiná Realita vidis trpytky?![]()
k cernym plavkam v celku.....
Zarinya vidím třpytek celou fůru :D myslím, že k tobě to sedne.
Jiná Realita
dekuju.
Zarinya Mne se to taky libi
K tobe to sedi!!!
koupila jsem si podprsenku DKNY, je moc prijemna

Ráda bych, ale Out of Stock

MP Marge diky![]()
baltik ta je skvela, presne takova by se mi hodila, kde je k sehnani, prosim?
baltik Fakt pěkná :-)
baltik Díky :-). Když vidím ty velikosti, tak asi bohužel nic pro mě. Už ji máš doma?
999 jsem si rikala, az jsem to odeslala, ze to pro tebe nebude, takove neurcite cislovani
mam doma, ale ja jsem siroka i prsata, takze jsem se do toho napasovala
baltik Díky, tak to nemá cenu, abys mi měřila obvod, musím hledat jinde :-).0
baltik super, dekuji!
Sodastream. Rozhodli jsme se zuctovat s plasty. A taháním balíků vod.
Dadoo To jste vydrželi docela dlouho tedy![]()
Sweet Potato já bych ho měla dávno. Ale manžel je strašný pařez a nemá rád novoty. Musím vždy nenápadně nadhazovat a za pár let pak souhlasí..
jsem ráda, že neperu na valše.
(vtip)
Dadoo Čekala jsem ...a za pár let s tím přijde jako se svým super nápadem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.