Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Friga
2058 příspěvků moje polička 28. února 2019 14:22

Dadoo neni to tim, ze je nova? Kdyz jsem ji kupovala, prodavacka upozornovala, ze se musi hodne protrepat a ze zpocatku je v tom oleji toho barviva min. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 28. února 2019 14:32

Friga já protrepavam jako dívá.  Barva je teď už tmavší, ale rtěnka je strašně řídká. Na rtech se hrozná rozpiji a rozpouští. Vůbec nedrží. To bych se musela domalovavat snad každé dvě hodiny. Vůbec není ani trochu hutna, krycí ani náhodou. Přijde mi jak barevný lesk na rty. Ne rtěnka. Navíc mi na puse růžoví. Velké drahé zklamání. Koupit dobrou rtěnku je unikum.navic mi zmizela Maybelline rtěnka Hollywood Red. To byla skvělá barva. A teď ji nikde nemají. Krucifix. Samé protivenstvi osudu

Offline Potrefenáhusa
38560 příspěvků moje polička 28. února 2019 14:47

Dadoo no to asi došlo rovnou od začátku k nějakýmu zmatení pojmů, hutná a krycí tahle rtěnka není, a to je přesně to, co já na ní oceňuju....

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 28. února 2019 15:20

Dadoo tu Maybelline mam a vubec mi neslusi. Mam Lancome a za me ok - docela drzi a prijde mi, ze vypada prirozene - neni tak kryci

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. února 2019 15:22

Dadoo Já vím, že se tady ty rtěnky už stokrát řešily a každej doporučuje něco jinýho a co jeden vychvaluje, na to jinej nadává, ale až budeš mít po tom zklamání zas chuť zaexperimentovat, tak já můžu ze sortimentu výrazných hodně pigmentovaných rtěnek doporučit Fenty Stunna Lip Paint. Koupila jsem si tak před 14 dnama odstín Unattached, což je asi nejhezčí korálová rtěnka, co jsem kdy měla, boží sytá barva, no a výdrž skvělá, vydrží mi určitě víc jak osm hodin a přežije v pohodě jídlo i pití, na rtech o ní prakticky nevím. Ale má teda takovej nezvyklej aplikátor, se kterým se člověk musí trochu sžít (nebo použít vlastní štěteček) a taky to chce pevnou ruku, že by to člověk v případě potřeby jen tak poslepu přetřel jako balzám, tak to teda ani omylem. :) Ale z té syté barvy a výdrže jsem fakt nadšená, dokonce jsem si tu rtěnku během nošení fotila na puse ze studijích důvodů v několikahodinových intervalech a ani se nehne, pro mě hotovej zázrak prostě.

Online jerry
11064 příspěvků moje polička 28. února 2019 16:23

Dadoo  Taky mohli změnit výrobní technologii anebo nějaká nezdařilá série.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 28. února 2019 17:35

Karoleena a kdes ji koupila?

Potřebuji pěknou sytou rtěnku s vydrží a hlavně  takovou, která nemá nádech doruzova /domodra.

jerry někomu vyhovuje, ale já od ní čekala něco jiného. Hlavně kvůli produktovcé. Podle té jsem si vytvořila nějakou představu a ono je to jinak. Já navíc hrozně nemám ráda ty pořád mokrý rtěnky, co nezaschnou a pořád lepí. Jako jsou lesky. Teď už se jen modlím, aby se líbila dceři.. Protože tě jsem ji koupila taky. 

Offline Friga
2058 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:02

Dadoo mne ta rtenka vzdycky v pohode zaschne a nelepi. Je skoda, ze ti nesedi. 

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:14

Dadoo ja se teda obavam, ze ten fenty lip paint je hodne podobny princip jako ten shaker, co vam nesedi, ze to neni to, co hledate

Offline Potrefenáhusa
38560 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:25

Dadoo nebo zkus ten mac russian red, to je klasická rtenka.odstin se teda rádi strasne blbě, pac na každý puse je to jiny

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:34

Potrefenáhusa Díky, zkusím. Díky všem. Chyba je na mé straně 

Když na rtěnkách je nejhorší to, že dokud si ji člověk nekoupí a nepoužije, do té doby prostě neví, jestli je to ta správná. A zkusit se namalovat testrem.. no.. to fakt ne. Čára na ruku nestačí.

Offline Muslik
559 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:34

Dnes jsem koupila krásně tmavemodre kokony bez rukávu. Bohužel velké smutné fiasko, velikost 38 přes hrudník nezapnu ani omylem☹️ nemáte o ně někdo zajem na koupi (Praha) než je zkusím udat jinde? Strašně mě to mrzí, protože jsou velmi příjemné. 

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:37

Dadoo já sem to tu o ní psala, že mi nesedí a dělá tu mokrou vrstvu. kromě tý mac russian red zkus ještě privátní sephoru, tu jejich long lasting. Pod tu je báze nutná, ale drží fest. to ta mac drží (mně) míň

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 28. února 2019 18:39

Muslik A měřeno kolem prsou mají kolik v cm?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. února 2019 19:41

baltik No to si právě nemyslím, Matte Shaker jsem sice zkoušela jen na ruku, ale pigmentace s Lip Paint podle mě teda nesrovnatelná...

Dadoo Fenty mají v Sephoře, ten Lip Paint se nevyrábí v moc odstínech, ale Uncensored je taková pěkná trochu tmavší "basic" červená, která byla schválně navržená co nejvíc neutrálně, aby seděla pokud možno všem (v začátcích značky totiž prodávali jen jeden odstín, tenhle), tak třeba by ti mohla vyhovovat. 

Online SunEclipse
3453 příspěvků moje polička 28. února 2019 19:53

nevím, jestli to není teda už trochu do přiznání..ale koupila jsem si triko s murlokem!

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 28. února 2019 19:58
Reakce na martek01:

0zero7 umíš udělat nějaký blbuvzdorný návod na to Hylamide? mám teda na cestě záslitku The Ordinary, ale nebráním se změnám ;-)

Hylamide muzes klidne kombinovat s Ordinary, ja si objednam ten kit, protoze me zajimaj zrovna ty produkty, sprej jsem uz mela, je fajn. Samo to muzes pouzivat i samotny, to serum co je v kitu je v podstate vylepsenej buffet napriklad. Takze to neni nic proti nicemu.

Dadoo Tak to me mrzi s Matte Shaker, ja mam tri odstiny a vsechny jsou super syty, dve vrstvy a drzi to jak pribity. Skoda! 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. února 2019 20:03

SunEclipse  To citoslovce, jako bych ho slyšela! 

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 28. února 2019 20:03

Karoleena ty jo tu koralovou, o mi vubec neukazuj jako!!! Nekde jsem cetla, ze docela vysusuje, ja jsem na to nachylna, pocitujes to? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. února 2019 20:19

0zero7 Podle mě je ok, já na to teda nejsem kdovíjak citlivá, ale zas pamatuju si, že kdysi jsem používala takový fixy na rty, kolektivní produkt ještě na MP, a to když člověk nepřetíral průběžně balzámem, tak byl svrasklej jak mumie, takový projevy naštěstí nemám! Za mě je fakt největší potenciální nevýhoda ta aplikace no, jsem se tím natírala přímo v Sephoře jako že nanesu, půjdu si po nákupech a pak se uvidí jestli zakoupím, jsem byla úplně nervní, že se tam znemožním před celým obchodem, blbka co si ani neumí namalovat pusu, ale ono to fakt není jen tak! :D