Lama_z_Lana no, už sem to doporučila
bylo to přijato se zaujetím..
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Ty jsi jak moje kamarádka. Ta byla jednu dobu fakt ve velkém finančním průseru, ale na Estee Lauder Resilience Lift vždycky nějak našetřila :-).
999 To by som asi nedala. Ja sa často cítim zle už po príchode z prace aj keď som sa sprchovala ráno. No a vďaka okuliarom ma neboli hlava.
Garfie taky vás pánbu potrestal, že se nemodlíte?
keby sme sa blizsie poznali, tak ti s laskou poviem ze si koza ![]()
Lama_z_Lana ten hrnec mi jednou nutil kamarad... on mel jeste nejakej upgradovanej, ze k tomu mel aplikaci do mobilu, tam si vybral jidlo, ktery chce varit a ona mu v krame rikala, co ma koupit. :D prislo mi to zajimavy, ale asi by me to dlouho nebavilo :)
999 u tehle veci si clovek hrozne zvykne na svuj standard. mne nedavno dochazel muj oblibenej bb a v zadnym eshopu ho zrovna nemeli, tak jsem si nouzove koupila v drogerce loreal, kterej tam patri k drazsim... no, hruza des ta konzistence! nastesti zacatkem tohohle tydne znovu naskladnili, tak uz mam svuj oblibenej doma :D to samy mam s kremama na ruce. co jsem zacala pouzivat ty od loccitane, tak mi treba dove nebo nivea, co jsem driv pouzivala, prijdou na rukach takovy divny a ulepeny :(
Potrefenáhusa len sa prosim ta neuraz, fakt to nemyslim v zlom ![]()
Janulik03 jasne ze ne, ono to bylo v souvislosti s vedlejsim vláknem a citaci jedné písně od Jahelky :-)
999 paktofonika ta absence myti je to poslední, co mi na horách vadi, tezkej batoh, vedro/zima/hlad/žízeň, kratkej dech do kopce, bolavy koleno z kopce sou mnohem horsi!
Myti mě moc nebere, zas abych tu nebyla za nějaký extra prase, ale v přírodě se obejdu
razorblade tak vono na luxus se dobre zvyká, zpatky to pak vzdycky bolí
Potrefenáhusa jjj ja viem len ma to hrozne rozosmialo a viem ze zoco voci by to zo mna v smiechu vyletelo. Len som sa bala aby si sa neurazila. ![]()
Potrefenáhusa no prave proto ty utrapy nejsem ochotna absolvovat dyl nez den, predstava noclehu nekde za sutrem a dalsi den totez nanovo nevyspala, rozlamana a jeste spinava, no ani napad
viktorka_od splavu ale zas je to krásný, fakt! Chce to ale vybavení, nafukovací karimatka a poradnej spacak tyhle dobrodružství vylepšili asi o 200%
viktorka_od splavu ale víš jaky je to blaho po 4 dnech na malý fatre, kde nám zamrzala přes noc voda ve flasce, slezt do turcianskych Teplic a namočit se do horky vířivky? Takový blaho bez trochu toho utrpení proste nemas šanci zažít!!!
Mne se to moc libi, takhle nejak bych si to predstavovala ![]()
Taky se chystam. Akorat to porad odkladam...
Jak tu byla debata o gelovych nehtech a gel/rock laku, tak jsem si dnes koupila uv lampu a sadu na gel lak. Za pul hodiny hotovo. Jsem zvedava, jak dlouho to vydrzi. Doufam, ze min.10 dni. Mela jsem dat tenci vrstvu, nekde se mi to slilo, ale vypada to dobre.
Dej vědět, jak dlouho ti vydržel. Celý život lakuju, ale nějak se mi teď zhoršily nehty a hůř mi asi kvůli tomu lak drží. Tak hledám, co s tím
.
999 Kolegyně v práci je měla nádherné, až tak, že jsem i já se svýma velmi slušnýma přírodníma přemýšlela, zda si je nenechat udělat. A po jednom doplnění se jí rozjela alergie a bylo po radosti
.
razorblade Tyjo, jako že by to ještě místo vědělo, co mám koupit? Já to asi fakt potřebuju
To je pro mě obrovskej zdroj stresu, chození po sámošce.
crazydaisy pořád nabízím tu LED lampu, se vším, co je k tomu třeba. Měla bych to dát někde do inzerce. Spokojená jsem byla velice, než mě alergie+nemoc donutily vrátit se k normálnímu laku
.
Potrefenáhusa ale hovnajs![]()
Lama_z_Lana Nákupy mi taky přijdou na vaření to nejhorší. Ani ne tak fyzicky chození po sámošce, dá se i objednat v nejhorším, ale to plánování![]()
Nepotřebuju já tu věc taky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025