Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Garfie
28286 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:21

Potrefenáhusa Teď budu pomlouvat jo, naštěstí dotyčná by všecky ty internety zrušila  

Moje švagrová je šíleně bio-eko, vyživový nazi, pořád nám dělá nějaké přednášky, poučuje o škodlivosti cukru, bílé mouky, čehokoli, nepije kávu (a její muž ji má zakázanou) a tak...tchýně mi teď dávala domácí vajíčka, v takovém tom mega platu po třiceti a říká-podívej jaká velká balení kupuje v Praze, protože jí naše dodávky nestačí (švagrová má tři syny)-a já koukám, vejce z klecového chovu. Fakt mě to dost zaskočilo, zvlášť u ní....a není to v jejím případě rozhodně otázka peněz.  

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:22

Potrefenáhusa jojo, domácí chleba rulez. (Ale stejně si občas a ráda koupím pečivo jinde) a vejce taky kupuju neklecový hlavně kvůli tomu, že doufam, že se ty slepice mají trochu líp. Taky mám většinou domácí, od máminý kamarádky, která má zahradu. Na trh zajdu občas ráda, ty lidi tam mě vaděj, ne v tom smyslu, že bych čekala, že tam budu jediná, ale táhnout úzkou cestou mezi stánkama procházkovým krokem dva kočary vedle sebe je  nebo tim davem vláčet malýho nervozního psa..ale jinak mě to procházení se mezi stanky občas baví. 

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:27

Lama_z_Lana a co to je ten thermomix, neznám?

Offline Janulik03
20035 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:29

Potrefenáhusa si dobrá, že si uhájila. To aspon do vzhladu mi nikto nekecá, muž si stráži technické a ja vizuálne. Ale teda keby som náááhodou chcela ružovú, asi by sa cukal.

Ja práve nechcem obklady, len bielu umyvatelnu hrubozrnu omietku, iba sprcáč bude obložený bielym obkladom a podlahu neviem. A tiež už nechcem sklo na sprcháči, ale záves, látkový, to viem. 

Offline Magráta
8100 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:49
@janulik03 - tu hrubozrnnou omítku chci do koupelny taky, taky bílý a sprcháč taky bílé obklady... už se těším, ale bude to až tak za rok
Offline Lama_z_Lana
6724 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:50

Ounz Thermomix.

Ja to asi nedokazu poradne popsat, V podstate robot, ve kterem je nahrano obrovske mnozstvi receptu, podle kterych clovek vari - navazi, rozmixuje, uvari vsechno v jedny nadobe. Maso a zeleninu to dela v pare. Clovek nasledeje instrukce, kdyz si ho stroj zavola a nemusi u nrj dta a premyslet :D Testo taky zadela, ale klasicky pect v tom nejde, ale mati v tom nejaky cokoladovy dezerzy delala, snad v tej pare. Proste pro lenochy

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 12:53

Lama_z_Lana já jsem to u někoho viděla  a čuměla jsem na to jak na drát.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:00
Reakce na 999:

Zarinya Díky :-). To je právě šikovnost té moji kadernice, ze je přesně schopna respektovat vlasy. Prostě koukne, šáhne, řekne, ze klasické mikado pro mě není, pak dlouho střihá na mokro, pak mi to vyfouka do rovna a prestriha to nasucho. A já si fakt jen umeju vlasy a jdu. Když vím, ze pojedu na schůzku dál, klidně muzu vlezt do auta s mokrou hlavou a když vystupuju, ani to nemusím kontrolovat v zrcátku :-). Proto jí tam ty prachy nosím :-).

​tak urcite na strihu zalezi,ale co popisujes niz uz i na vlasech.Ja se musim vyfoukat u sebelepsiho strihu.

prave sem se vratila od kadernika a mam zase svuj oblibeny strih.Potupne sem se po pul roce vratila ke svemu arabskemu kadernikovi.....no tvaril se nehezky,urazeny az za hrob,ale at si,je, mne staci kdyz me dobre ostriha.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:02

viktorka_od splavu ze bych se nevzdala auta sem si myslela taky a ejhle nakonec to bylo snasi nez sem myslela,teda auto mam furt,ale pouzivam v nejvetsi nouzi.A to sem leta neudelala krok pesky.

je tedy fakt,ze ve meste,jinde bych se ho nevzdala,ani cestovat vlakem by se mi nechtelo.

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:08

Lama_z_Lana zajímavý :) to by asi nebylo pro mě, ale třeba mojí kamarádce, která vařit neumí by to život mohlo dost zjednodušit..dám jí tip, díky 

Offline Potrefenáhusa
38557 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:17
Reakce na Janulik03:

A tiež už nechcem sklo na sprcháči, ale záves, látkový, to viem. 

​látkový???

my ho máme u vany a já se tak strašně těšim, až se ho teď zbavim, musim se chodit mejt první, protože nesnesu, když se mě ten mokrej hadr dotkne :-)))

s omyvetlnou omítkou ani betonovou stěrkou jsem neprošla (ale k nám se to fakt nehodí a navrch ta koupelna je fakt pidi)

Offline Janulik03
20035 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:23

Potrefenáhusa vravíš že eee? vbyskúšam, uvidím, mne sa to páči. Neznášam to sklo tak strašne, že až

Offline Potrefenáhusa
38557 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:24

Janulik03 mokrej pleskavej studenej hadr přilepenej na holým těle? Masochistko!!!!!

Offline viktorka_od splavu
49133 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:29
Reakce na Potrefenáhusa:

Janulik03 mokrej pleskavej studenej hadr přilepenej na holým těle? Masochistko!!!!!

​uz jsem to tu psala dozajista ale tohle vazne nechapu, na me se nikdy nic neprilepilo snad v nejakym miniaturnim sprchovym koutu? ve vane nemam zadny problem a sklo v druhe koupelne me strasne sere Janulik03

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:29

Janulik03 Magráta Nebude ta omítka plesnivět? Máme v koupelně okno i větrák a stejně je to v některých zákoutích sprcháče boj. Neumím si představit cokoliv jiného, než hladké dlaždice.

Offline Janulik03
20035 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:31

Mirka píšem, že v sprchovom kute bude obklad. Až taký blázon nie som. 

Potrefenáhusa až jedného dna tam tá handra vbude visieť a raz ma plesknemokrá a studená, potom si na teba spomeniem. Ale mali sme predtým na byte a nikdy som s tým nemala problém. Viera je silná

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:31

Garfie Hrozně těžce. Jsem si pořád fandila, ale jedna dovolená mě vyléčila. Jak říká moje známá. Jsem už stará na to, abych spala na zemi za hadrem (myšleno ve stanu).

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:32

Janulik03 promiň, uniklo mi to.

Offline Janulik03
20035 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:33
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 13:33

andulka01 Jednu slepici jsem včera drbala za uchem, ale neptala jsem se jí, zda je šťastná.