Sweet Potato Krásné šaty
.
Co jste si dnes koupili/y?
Pôvodne som chcela Kindle, ale keďže je Pocket book lepší tak som ho teda kúpila...

šla jsem si do sportu koupit tenisky
další roztrhaný rifle totiž nepotřebuju:P nakonec jsem si teda koupila akorát sportovní podprsenku, což mě neuspokojilo, tak jsem pokračovala do prvního obchodu co byl vedle a koupila si šaty, který mi muž nadšeně schválil (než jsem dodala že k nim budu nosit tenisky:-)
tak jsem si koupila ještě triko, šaty, další šaty.. a sluneční brýle. uff

no a prej už o tom nebudeme mluvit![]()
viktorka_od splavu dobře mu tak! ![]()
viktorka_od splavu Všechny šaty
a triko![]()
viktorka_od splavu Ty první šaty mě moc nenadchly, ale zbytek dobrý, hlavně ty pruhovaný! a triko.
viktorka_od splavu ja mam podobne jako ty prvni, akorat cervene. Je to tanky hardik, ale koupila jsem si je za par supu na doma a pokazde, kdyz je oblecu, tak me prekvapi jak moc mi slusi.
je mi lito je zazdit jenom doma, tak je taham v lete pod stan a tak.
continuity tyhle jsou naštěstí docela tlustý, jen se bojím až je vyperu, aby se ještě nezkrátily:-) musím rychle unosit někam kamkoliv s mužem, asi si je taky vezmu na dovolenou
viktorka_od splavu Ty kytkatý!
Máš v nich úžasnou postavu. Akorát by k nim pasovaly nějaký petrolejový, modrý, nebo tmavozelený botky, co?
Isca děkuju:-) no hlavně k nim budu nosit nějaký letní, sandálky.. ale nebyly žádný po ruce, udrapila jsem první co jsem nahmátla v botníku. letní ještě nemám vytažený. do barvy je asi ladit nebudu.. i když nikdy neříkám nikdy:-)
viktorka_od splavu prosim, kde se daji koupit ty pruhovane saty?
nerikej, ze je to neni nejaky lokalni obchod ![]()
Lamicka nee, normálně reserved. sama jsem byla překvapená, měli tam ještě pár dalších nositelných věcí, bohužel už jen třeba dva kusy XS a tak:-/
viktorka_od splavu zitra se tam dojdu podivat. Diky.
viktorka_od splavu Dobrý nákup
viktorka_od splavu oni měli myslím ve čtvrtek akci se slevami, takže kusy hodně prořídly.
já si tam koupila šaty a top, protože jsem o akci nevěděla, šla jen kolem, tam diskotéka, tak tam vlezu a samozřejmě jsem strašně ušetřila, protože jsem si se slevou za 2000 koupila něco, co vůbec nepotřebuju :D
a ty pruhované se podle mě nesrazí, mám puntíkované, vyprané už tak 10x, a ok.
viktorka_od splavu Ty první jsou boží (nekriticky chválím cokoliv s pružkama), nicméně si vysloveně říkají o holé nohy a tenisky. Trojka super, moc ti sluší. Čtvrté ti závidím, v tom jungle jsem utopená a fakt mi nesluší. Moc pěknej nákup.
Ja mam s rezerved celkem pozitivni zkusenost, co se kvality tyce. Pred par tydny jsem tam koupila vyborny smetanovy svetr ve sleve za pulku, fajn pletenina a zatim se nehnul, svetr z lindexu by byl uz mezitim na vyhozeni. vzala bych i letni kalhoty, kdyby nebyly bile a neprosvitalo pod nima i bile triko. Ale mrzi me to jeste ted, strih byl skvely.
Dneska žádný hadry. Konečně jsem se dostala k předplacení Spotify. A ráno jsem si vyzvedla velký overhead sluchátka. Já snad dneska ani nepudu spát. A těšim se do práce, už nebudu na YT, bez reklam :-)
andulka01 děkuju, s těma holýma nohama teda nevím, ale tenisky rozhodně![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025