Pinot Noir prosím tě a pod jakým názvem hledáš ty plavkové plnější kalhotky? Nějak nemůžu nic moc vybrat. Všude samé mini. Na zahradu nevadí, ale mezi lidi bych radši něco víc padnoucího.
Co jste si dnes koupili/y?
Malenge vůbec netuším, plavky jsem online ještě nekupovala. Poslední mám z Lindexu a doufám, že mi vydrží ještě dlouho ![]()
Pinot Noir hm, nevadí, budu muset vyrazit do nějakého obchodu. Lindex je dobry tip, jejich prádlo mám dost rada, tak díky i za tuhle radu ![]()
Malenge potvrzuju, v Lindexu maji kalhotky ruznych vysek a s dobrou vydrzi.
Kokoska super, díky!
Malenge Já plavky kupuju většinou v Calzedonii, mají tam různé střihy vrchů a kalhotek a dá se to dobře nakombinovat.
Malenge Pinot Noir Díky, kalhotky jsem vzala jiný, mě se nechtělo dávat dva obrázky. Mají stejný vzor jak vršek. Ale teď koukám, že jsou asi stejně veliký, jak ty černý ![]()
Pinot Noir já se letos online pokoušela, ale když to třikrát nevyšlo, tak jsem se na to vykašlala. Žádné nepotřebuju, jen mě zaujaly, ale trefit velikost plavek po internetu je fakt fuška.
LadyMary díky za tip, tam už jsem dlouho nebyla, jejich prádlo mi nikdy nesedělo, i když mám pocit, že plavky jsem kdysi měla. Ale před dětmi, Tak to byl nepochybně jiný střih ![]()
Dlouhý svetr nebo pletené šaty s kapsami. Ale dokud je takové horko, odmítám si to zkusit ![]()
klasiku,uz se tesim az si je vyzvednu.
ray ban aviator

spatna kvalita obrazku,neda se to skoro stahnout.![]()
Na lítačku jsem si koupila tyhle šaty a mají potenciál stát se mým nejoblíbenějším letním kouskem. Jsou moc fajn a je mi fuk, že mám větší zadek než modelka :)

bram vypadaj správně vesele
Já dneska navštívila Benetton a tam už letního neměli téměř nic:(
bram vypadaj dobre! Ja si koupila v tehle barve sukni, presne takovou tubu upletovou a nejak se v ni bojim vyrazit. ![]()
Pavlena jako že je moc řvavá nebo že se v ní blbě chodí?
razorblade V COS maji ty olivovy saty v L, mrkni! Mam je v kosiku, ale vaham.
tina moc rvava. Ale ja ji chtela rvavou..
Svetovy problem proste... ![]()
Kokoska razorblade ja jsem je ulovila, tak kdyby mi nesedly, muzu nabidnout:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my