tzaziki ja mam jeste dobrou zkusenost bezpotisku.cz, trika na leto fajn, hlavne drzi tvar i barva, ale zkusila jsem objednat cerne s lodickovym vystrihem a 3/4 rukavy, to je na muj vkus moc tenke, tak ho nosim jen pod svetr.
Co jste si dnes koupili/y?
Hlavně už si prosím nikdo nekupujte nic s nápisem Nasa, dnes jsem v rychlém sledu potkala šest kousků a už váhala, jestli nezačala nějaká invaze.
Sweet Potato u nas v kanclu jsou ty trika tri. jesteze tehdy nemeli moje cislo, ze tech moznosti mi prislo nejlepsi.
Sweet Potato
skoda ze si nedali eadsej ceske vojsko alebo nieco take ![]()
continuity Já to viděla i na bundách, nášivky na hrudi, na zádech.
Janulik03 Blaničtí rytíři?![]()
Sweet Potato mimozemska civilizacia ![]()
Sweet Potato Ja ho chtela a pak jsem v tom videla par dvanactiletejc holek a preslo me to. Nastesti, usetreny 3 stovky!
Lamicka Rada bych tam neco, ale co, to presne nevim,ale NASA Sweet Potato to určite nebude.
Ps: zatim mam v kosiku Chupa Chups, v lete na vylet bude snad nositelny
999vďaka...a vlasy máš super
pecka Díky :-).
Sweet Potato souhlas...ale vloni kdyz si to tu koupila jedna členka, tak bylo odměněno potleskem. Taky ho mela Blažková..ale je opravdu všude a na všem
Já nosim tričko Jaws a jsem nadšená, Nasa nosim taky, to se musí umět, někdy ten vtip právě může spočívat v tom, že ho má úplně každej...ale to je na dlouho, to nevysvětlim![]()
Magráta Martens Voss, z Asos
https://www.asos.com/dr-martens/dr-martens-voss-black-leather-flat-chunky-sandals/prd/9148787
jsou bezvadny, ale umis v tom ridit? ja ne![]()
999 jsou dobrý, já jsem Pumy nikdy moc nemusela, ale poslední dobou bych si vybrala, Thunder se mi líbí moc![]()
Mutziputzi Mně se taky nikdy nelíbily, ale teď mají ty kolekce zajímavý. Prosím tě, až narazíš někde na ty Miramary, dej mi vědět.
999 Dám, taky po nich pasu![]()
Mutziputzi Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025