Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Myrtila
5203 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 20:56

continuity No, minimalne ja mela jiny system, ostatni nevim, nezkousela jsem se jim tam dostat :-D

Samantha To tam bylo nastavene puvodne, ze se nesmí zadna cast opakovat, pak to zmirnili a nakonec přestali vyzadovat zmenu hesla. A teprve pak si vetsina z nas nastavila opravdu silne heslo, protoze uz stalo za to si ho pamatovat. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 21:46

Uf to ste mi pripomenuli ako som mala v byvalej praci asi 7 hesiel do roznych systemov a do kazdeho ho bolo treba menit v inom intervale, takze nehrozilo, aby som mala vsade rovnakeniekde stacilo raz za tri mesiace, niekde kazdy mesiac, kazdy kto dosiel po dovolenke do prace si uz nepamatal ani jedno

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:13

continuity mně úplně nejsnazší přijde autentizace pomocí nějakých biometrických znaků, na mobilu v pohodě, pro pc jsme kdysi měli takový přídavný udělátko na otisk prstu, teď už by to taky šlo nějak civilizovaněji,ne? akorát by už pak nebylo možný aby se lidi přihlašovali na cizí účty, že...

Mrakoplas jo to je přesný... takže lístečkový systém, prostě strašný

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:14

Myrtila v bývalé práci jsme museli heslo měnit každý měsíc a tam to bylo jasné. A taky mi to ajťák poradil takto. By mě zajímalo, kolik lidí ve firmě mělo stejné heslo. :)) 

Online Kokoska
34430 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:18

bram psina je, kdyz nas vedeni firmy buzeruje, ze mame software s nedostatecne zabezpecenymi uzivatelskymi hesly a pak prijdete do jejich kanclu a oni tam maji seznam lidi s jejich hesly na nastence, protoze si je pry lidi nepamatujou.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 23:04

Kokoska no to je taky dobrý

Offline continuity
42365 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 23:44

viktorka_od splavu ta biometrie je na delsi debatu. Ma to svoje pro a proti, rozhodne to neni nic univerzalniho a kdyz to ma byt  dobre udelane, ani uplne levneho a pokud neni udelanej ten single sign on ( to prihlasrni jednim heslem vsude), stejne to nebude fungovat.

Prihlasovani na cizi ucty, to se delavalo jeste za krale klacka, aby sekretarka mohla sefovi do kalendare, ne? dnes to vazne neni potreba. Ackoliv si umim predstavit, ze nekde jeste furt setri na licencich ( i kdyz jsem to nevidela uz hodne let). Ale tam jsou pak sdilena hesla jeste ten mensi problem.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 07:09

poslední dvě Ska jsou moje. jsem stádo, no

já totiž nedávno na jedný paní u nás ve vsi viděla ty červený a litovala jsem teda moc, že sem je nekoupila

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 07:26

martek01 oni tam pridali i cerny? Ty jsem chtela taky (ale elka teda)

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 07:36

razorblade hlídej to! budou další.

já teda vzala Ska, protože jednak jinou velikost neměli a hlavně je nechci mít moc volný. Nejsou ty Lka obří? myslíš, že se do Ska vůbec vejdu? 

Offline Lilly_Ku
4502 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 07:53

continuityna tyhle vsechny ruzny hesla je last pass ne? Tam se daj nejen vsechny ulozit, ale v üripade potreby i sdilet prihlasovaci udaje.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:02

martek01 ja vubec nemam odhad hele. Ja mam cerveny Lka a jsou mi dost volny, ale zase je musim mit kvuli svejm pazim, do Mka bych je nenacpala. Ty budes myslim v Sku v poho...

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:03

razorblade právě, že je chci mít spíš na tělo, než stan. tak uvidím. do chatu sem ti poslala přímej link, tak si to hlídej ;-)

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:26

martek01 jaks je tam našla? v neděli jsem objednávala a prostě tam nebyly :o a ani teď je nevidím!

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:28

Zu když jsou out of the stock, tak je nenajdeš, musíš mít uložený link, když skladem byly

tady to je :-)

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:57

continuity oki ty jsi odbornik:-)

ad kalendar-to snad ne myslim spis aplikace/prava co ma jediny pracovnik, kdyz jde na dovolenou/neschopenku.. nejde to jinak rwsit kdyz ma praci ktera se nezastavi.

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 09:00

martek01 chm, aha, tak je možné, že zrovna v tu neděli zase došly, škoda, chtěla jsem je za tu cenu alespoň zkusit :) 

Offline Myrtila
5203 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 09:25

bram Myslim, ze nakonec to k podobnemu systému hesel sklouzne vsude, kde cloveka nekdo nutí menit je prilis casto. A nebo k reseni heslo napsané na lepitku a prilepene na monitoru

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 09:36

martek01 tak to ti bude urcite. Ja jsem je v lete nosila bez pasku a ony za mnou vlaly a na zadech moc hezky odstavaly. Dostala jsem na ne pochvalu i od uplne cizich lidi, to se mi jeste nikdy nestalo :)

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 09:54

razorblade podprsenka pod to doufám půjde....?