Hwi 999 martek01 ďakujem za radu. Objednám teda XS, nakoľko sa mi nechce potom chodiť vracať.
Myslím, že by mi to mohlo sadnúť. Toho krčenia sa obávam trochu, snažím sa takmer nič nežehliť. Ale tie šaty sa mi tak páčia, že sa premôžem![]()
razorblade Daridari Žehleni v pohodě, dají se nosit i bez žehlení, já žehlím jen sukni. Peru v pračce a ždímám :-).
999 tak to si ma celkom ukludnila. Ale aj tak mám v pláne kúpiť parný naparovač odevov, lebo strašne nerada vyťahujem dosku a žehličku.
Inak, tie šaty boli na Tebe božské, ja som niekoľkokrát pozerala na tú fotku, preto ma to aj inšpirovalo ich mať. Ale môže byť, že na ne jednoducho nebudem ten správny typ. Ako žiaľ na väčšinu vecí v Zare.
Daridari je, já je právě obdivovala na devítce
a včera jsem si je zkoušela, no vypadala jsem jak naprostý trotl
tak přeju, ať dopadneš lépe.
MalengeĎakujem ale obávam sa, že dopadnem ako Ty. Nech mám srdce ma mieste, objednala som, aj tak by ma stále lákali. Ale tento rok mi v zare 99% odskúšaných vecí nesedelo. Aj keď sa to nezdá, moja postava je dosť nekonfekčná. Ale keď sa mi niečo veľmi páči, tak to kúpim a dám mojej šikovnej kamarátke-krajčírke.
Daridari Neboj, mně Zara taky nesedí, tohle je výjimka :-). Tak držím palce.
999 ďakujem, to znie celkom pozitívne pre mňa![]()
999 ďakujem, to znie celkom pozitívne pre mňa![]()
Ty jsem zkoušela dnes ze zvědavosti v Sku. Osobně mi naživo nepřišly zlý, že mi sedí, ovšem po konzultaci objektivnějšíma očima přes Messenger mi bylo oznámeno, že v nich vypadám jak krabice
. A když jsem se koukla na fotky a fakt že jo
.
Ale jinak ta pytlovitá bavlna, ze který jsou ušitý, je moc příjemná
.
wendulka já mám xs... už aby zas bylo léto
Cosaci mi zrusili platbu kolektivnich satu![]()
razorblade nene, tak to teda nas.re... zrovna dneska ráno jsem si na tebe vzpomněla a šla jsem se podívat, jestli by tam náhodou pro mě nějaký nebyly... a nic
Edge rano tam zrovna byly cerveny xs :)
wendulka já mám xs... už aby zas bylo léto
No nevím, zda půjde o velikost, protože sisa.b je má v modrém v Lku a vypadá v nich skvěle
. Spíš mě napadlo, jestli u nich nebude hrát hlavní roli výška, že teda buď jdou na vysokou postavu s rameny anebo naopak na nízkou s drobnějšími, ale nic mezitím
. Já mám 170 a relativně malá ramena a obvod k tomu.
Raději jsem teď ráno ve svojí velikosti odklikla tyhle zavinovací, které jsem včera na Andělu zkoušela ve světlé verzi, ke kterým bych ale narozdíl od těch hnědých neměla boty a u těch už mi bylo odsouhlaseno, že mi sluší
https://www.orsay.com/cs-cz/plisovane-zerzejove-saty-530176764000.html .
To se mi stalo před 2 týdny, když jsem si ve své velikosti odklikla tu bezlímečkovou bílou bavlněnou Grandad košili s kapsama.
Do té doby jsem si naivně myslela, že potvrzená objednávka znamená, že máš tu věc u COS už jistou
.
Ale oni v tom mají při tomhle výprodeji stejnak nějakej bordel. Jsem včera ráno od nich dostala omluvný mail za zpoždění, že nestíhají expedovat v obvyklých termínech. Pak odpoledne najednou sms a mail od DPD, že mi dnes budou doručovat balíček od COS a následně mail ze zákaznického servisu, že mou objednávku právě balí![]()
.
EdgeNa leto sú podľa mňa dosť teplé, včera som ich mala a tak trochu som sa v nich varila. Na jeseň a zimu sú super, ale viem, každý to má ináč :)
wendulka treba ti jeste neco hezkeho poslou? ![]()
wendulka no mne jeste poslali i mail jakoze update, ale v nem neni vubec nic o tom, ze to rusej, jen shrnuti objednavky
fakt tomu nerozumim. A jsem nastvana, uz jsem se v jich videla![]()
continuity No počkej, to ještě není všechno
. Platba za hedvábnou košili mi od pondělního rána až do včera visela na PayPalu jen jako autorizovaná. To teda včera zmizelo a mám ji tam jakože hotovo. Takovej ten potvrzovací mail, jakože COS přijal mojí platbu mi ovšem nepřišel. Z blokací na kartě mi taky zmizela, ale v zaúčtovaných operacích se mi neobjevila
.
jak si na to přišla????????
edit: už sem to dočetla..... v order history se to nějak projevilo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.