andulka01 kdy jedete?
Já jsem letos taky vyměkla a rezervovala to předem.
andulka01 kdy jedete?
Já jsem letos taky vyměkla a rezervovala to předem.
continuity od 14 do 21, potřebovala jsem dopředu aspoň nějakou jistotu, první týden dovolené bude nahodilý v Čechách. A já se znám, kdybych to nezamluvila, tak nepojedu nikam.
andulka01 Držím palce a nabízím kittysitting.
andulka01 dobře si udělala, užijte si to. Dovolenou snad letos potřebujeme úplně všichni.
Sweet Potato děkuji ![]()
Kúpila som si otvorenie vlastného auta. 80€.
Kto to sem minule dával tú historku s autom, ktoré sa samovoľne zamklo, keď vložila majiteľka dovnútra kabelku
????
Tak ja som tam aspoň nemala zamknuté dieťa.
Mně se v zimě zamklo nastartované auto s klíčem v zapalování. Sice před domem, ale náhradní klíče byly už rok nezvěstné a zrovinka jsme si říkali, že by to už chtělo je pořídit.
4n4 taky dobrý ![]()
Mne sa to stalo v obchoďáku a v aute všetko, aj kľúče od bytu, aj telefón, doma nikto, že by som šla MHD a vrátila sa s náhradnými...ale slečna na informáciách bola vľmi zlatá....akurát som zistila, že neviem nikomu zavolať, pretože si nepamätám nikoho číslo!!!
Nakoniec ma napadlo, že autoservis, tak to hodila do googlu a našla jeden nonstop.
No a dala som si za domácu úlohu naučiť sa telefónne čísla aspoň niektorých príbuzných.
barbucha Skvělé, všechno (včetně muzea v jiném vlákně).
slniecko 4n4 To nééééé
. Zrovna nedávno jsem si nechala v autě položený klíč a když jsem to zjistila, problesklo mi hlavou, jestli by se po delší nečinnosti auto "omylem" nezamklo a následně případně nešlo odemknout. Mám odemykání na klice, ale známe to, že? Tento systém občas nefunguje, nebo jako na potvoru vybitá baterka a je po legraci.
slniecko A co se týče telefonních čísel, to už také trénuju a to od doby, kdy mi byl odcizen mobil. Když ještě byly pouze pevné linky, měla jsem v hlavě spoustu kontaktů + samozřejmě "notýsek s čísly"
, ale s dobou mobilovou jsem zpohodlněla a nepamatuji si téměř žádné číslo. Chyba.
slniecko A co se týče telefonních čísel, to už také trénuju a to od doby, kdy mi byl odcizen mobil. Když ještě byly pouze pevné linky, měla jsem v hlavě spoustu kontaktů + samozřejmě "notýsek s čísly"
, ale s dobou mobilovou jsem zpohodlněla a nepamatuji si téměř žádné číslo. Chyba.
Presne ![]()
Tak to jste mi nasadily brouka do hlavy.
Jdu to zkusit, jestli dám aspoň jedno číslo zpaměti.
No, jenom jedno z celé rodiny. ![]()
Mha Já taky. Jen manželovo, které jsem se poctivě našprtala před 1.porodem.
Zato si pamatuju všechny naše historické pevné linky, čísla kamarádek ze základky a dávných lásek.
Sweet Potato ano, presne
....ale teda ja som v tom strese nedala ani to manželovo...jediný pokus čo som spravila bol, že som sa pokúsila zatelefonovať na svoj vlastný mobil (to číslo si pamätám, lebo ho vypĺňam pri netnákupoch), lebo je presmerovaný na manželov, keď nie som k dispozícii. Ale nejako to nezafungovalo, asi bol mimo signál (je s deckami v horách).
Sweet Potato
Přesně!! A to manželovo číslo si pamatuju jen proto, že je strašně moc jednoduché.
Sweet Potato Já si manželovo pamatuju jen proto, že to byl svého času jeden z mála mobilů v mém okolí. A volat jsem mu chodila z budky
.
jedine, co si pamatuju je pevna linka rodicu, tu puvodni z destvi, ktera uz se mezitim zmenila a ted uz ji ani nemaji a pak mamu, ktera ma telefonni cislo podle data narozeni
baltik pevna linka z detstvi
nase byla 42 100!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.