Ale ty jsou fakt dobrý!!! A ty kalhoty taky!Ale už asi nedohledám značku, i kdyžs to tenkrát psala!
Co jste si dnes koupili/y?
kocoureksuggy Boty jsou NeroGiardini, kalhoty Imperial :-)
Dík! A skvělý nákup!
Uz ma s tym slivkovym olejom pekne stvete. U nas ho nemaju tak nemozem ocuchat a tu furt citam ze pekne vonia. Tak prosim, co prosim ziadam o recenziu vone.
Dakujem za kladne vybavenie.
999 tie gate su bohovske
Janulik03 Díky, jsou :-).
Janulik03 Ono je to stejně zabalený, to očichat nepůjde v obchodě. Podle mě je to taková sladkohořká mandlová vůně. Ale já nejsem odborník na popisy vůní :)
Ounz ahhaja ze ako slivkovy lekvar ![]()
Janulik03 Jo, voni to jak mandlova esence do pečení :-)
Potrefenáhusa ahha cize ako vnutro kostky?
Janulik03 No ne (ale líbilo by se mi to, kdyby to vonělo jako povidla
) ale Potrefenáhusa to napsala přesně
999 boží nákup. Když budeš mít čas a chuť, tak se prosím vyfoť.
Chystám se do Prahy, nakupovala jsi on-line nebo v krámě? A jsou ty kalhoty trochu cenově dostupný?
Edit: už čtu, že jsi je koupila v Praze, tak tedy prosím o info kde. Děkuji.
Janulik03 moc pekny
nellielovett Nekoupila jsem je v Praze, jela jsem pro ně do Českých Budějovic :-). Ty kalhoty jsou asi za 2500,-. Vyfotím se, jen jsem teď Alenka bez zrcadla, tak někdy v týdnu.
kocoureksuggy no prima
vidím,ze ti vymýšlení outfitů půjde od ruky![]()
kocoureksuggy Odstup, satane! ![]()
999 Dost dobrý! oboje.![]()
Karja Myslíš skin food od Weleda? Ten je super(zloženie som nečítala a ani som sa neradi la s odborníkom :D) mám ten klasický, netieram keď nejdem medzi ľudí a ten Light dávam v menšom množstve každý deň(okrem teplých dní) , a hodí sa i pod make up.
999 Ježiš tie sú parádne. Ja nutne potrebujem heavy boots na platforme aj keby boli ťažké. Takže bud tieto, alebo tie Jadon. Koľko stali topánky? No a nohavice sú super. Rafa by som videla celý outfit :)
Vyjimecne Vagabond

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články