Magráta Koukám, že mají poslední dvoje
Nebo ještě jinde, je to značka Yuko B., Korea.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha šaty vypadají super, jak je máš dlouhý.
Garfie dík za fotku... ponožky jsou super, ale nejsou to spíš podkolenky? ty na obrázku vypadaly kratší a to mě právě zajímalo, jak by vypadalo, kdyby byl vidět ten horní lem
Tak tady se kupují fusekle a já tedy dala na vaše jistě dobře míněné rady
a ty martens zakoupila...jen nevím,jestli to nepatří do přiznání(ze jsem se zbláznila) a nebo do stížností(ze vyhodím prachy za něco,do čeho jsem se okamžitě zamilovala)....a ne,ze až sem hodím nějakej outfit,tak mi vpálíte,ze jsem už na ně stará![]()
Maureen Nee, vubec, k tobe fakt sednou, ja se moc tesim!
Nejen vypadají, ale jsou super - tenoučkej šustivej materiál, budou dobrý do veder... (no jo, koupila jsem je do foroty)
Mam je samozřejmě delší než modelka, kolena kryjou.
Maureen a který? Vysoký?
Neboj, já jsem praštěná úplně stejně. Objednala jsem Marteny lakovaný, 8 dírek. Snad to nějak nakombinuju, jinak nevím, co s nima budu dělat!!!
A já sem koupila to, co tady jiní přede mnou

a moc hezky to voní, natřela sem si ruce a tyjo!
no a vzdala sem snahu sehnat jednobarevný pyžamo...

Ounz Taky jsem to koupila a desne mi to smrdi, ja sem divna
Mutziputzi Nejsi divná, každymu voní něco jinýho. Ono to za chvíli 'vyvane', takže už to voní jen mírně.
Karja děkuju ti![]()
Ounz klasika 1460, 8 dírek, černá kůže-nelakovaná
kocoureksuggy jasan
tak to můžeme to kombinování sdílet...běží mi to hlavou co a jak s čím
bude to výzva,viď????
udělala jsi mi radost,ze jsi taky tak "střelená"...promiň,myslím to v dobrém![]()
Maureen
budeš spokojená!
Ounz Uz to mám taky v košíku, ještě se rozhodují rokej odstín OPI laku a zda skin good Weleda nebo zkusit ten kosatcovej (moc mi voněl). A od toho laku si hodně slibuji, tak snad mě nezklame!
Maureen kocoureksuggy Nejste blázni. Moje emmeliny byly jedním z nejlepších kaufů v životě. Miluju je. A počítám, že tak na jaře, půjdu do dalších, vyšších. ![]()
Dadoo Proč na jaře?![]()
Potrefenáhusa Protože se to, vzhledem ke kondici mé peněženky, snažím oddálit. Ale vydržím to nejspíš jen do příštích slev. Pak se neudržím. ![]()
barbucha Ty jsou skvělý
.
Ok, neomlouvej se, taky nad tím dumám. Nejvíc by s mi líbily s černýma koženýma kalhotama, černým rolákem a třeba hořčičným kabátem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články