jinx Super kousky! A trochu škoda, že už jsi zpátky, jsem se každý den těšila na nové fotky a videa z Indie :-)
Já jsem si minulý týden pořídila taky šperk....první tetování (a už teď je jasné, že ne poslední):-)
jinx Super kousky! A trochu škoda, že už jsi zpátky, jsem se každý den těšila na nové fotky a videa z Indie :-)
Já jsem si minulý týden pořídila taky šperk....první tetování (a už teď je jasné, že ne poslední):-)
LadyMary ja jsem napul rada, ze jsem doma (uz zadne indicke verejne pekelne toalety, huraaa:-))) a napul lituju, ze tam jeste nejsem.
tetovani jake? Posli mi fotku:))
a dekuji (vsem), z nakupu mam radost, ten naramek jsem fakt chtela, boty byly uplne spontanni nakup, proste laska na prvni pohled
jinx Doufam, ze ten naramek uvidime i na foto. Fakt krasny! Vsechno si to pisu na porizeni do pristiho zivota, az budu chodit do prace;-)))
Karja darek za malou malou?;)
jinx boty bych užila úplně všechny, ty prada obzvlášť
. Náramek mě nechává chladnou. Ale inspirovala jsi mě, abych si taky udělala radost.
jinx Nene, to uz mam zamluvenou samostatnou dovolenou v Norsku:-D. Ten naramek je krasnej, ale takhle moc ne;-)
Karja Tak jen tak :)
jinx No vsak ony se i nejaky jiny prilezitosti najdou!
Tak jsem si MP Marge koupila ty krusky na ples - nechtelo se mi do nich moc investovat, protoze to beztak asi neprezijou, nebot moje tanecni kreace jsou zbesile
loni jsem rozstipala podpatek na trisky.
Budu mit dlouhou cernou sukni az na zem, je trpytive vysivana, tak si myslim ze to pujde - chtela jsem jiny nez cerny, plnou spicku a nizkej podpatek (a cenu). Jsem na n zvedava, jestli mi sednou jak popelce.

Karja Kulatiny, ne? ![]()
Ty plesovky jsou opravdu pěkné, o barvě nemluvě, ta se mi líbí obzvlášť. Dobrý nákup![]()
Lama_z_Lana Ja je samozrejme nadsene schvaluju ![]()
Lama_z_Lana To zcela chapu. Kde jsou ty casy, kdy jsem v subtilnich strevickach na jehlovem podpatku vydrzela cely den a jeste v tom litala v Prachaticich po dlazebnich kostkach... Dneska bych zkolabovala po hodine ![]()
MP Marge Jo, jo! Jsem hrozně zlenivlěla...no a konec přišel s koupí tenisek ![]()
Lama_z_Lana To se ovsem MNE nestane ![]()
Kecky. 
Lama_z_Lana ty jsou fakt pěkný... Ja to mam taky tak, ty tenisky i k satum mi byl cert dluznej... Ale rada jsem se prizpusobila
Ounz Krásný!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.