stes
Že jo! Já nenosím podpatky cca tři roky, co jsem změnila zaměstnání, rychle jsem si na ty tenisky zvykla....
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Díky :)
Ounz Ty asi potřebuju, super jsou! Odkud, prosím?
Malenge Mno..sou koupený přes instagramovou reklamu
Ounz
Díky!
kocoureksuggy moje nejvyšší co nosim jsou majri od vagabondu, ty maji 5 cm... V zimě mi podpatek tolik neva, ale od jara na bosou nohu to nedam, tak max 3 a konec
Malenge Neni zač. Kdybys objednala, akorát počítej s vyplňováním žádosti o proclení. Ale to je hned.
Ounz moc pekne!!@
stes
Stejný vagabondy nosím, ty mi vůbec nepřijdou vysoký, kupodivu. Vloni jsem si koupila letní pantofle na platformě cca 6,5cm, děsný jsou.
711990 díky :)
Hezke nakupy tady ![]()
711990 Měla jsi (a další) pravdu. Ta taška z Answear JE opravdu velmi ošklivá. Nevím, co mě to chytlo a co jsem čekala ![]()
.
paktofonikaDnes jsem si zkoušela tu tvoji sukni. Je pěkná, jen na tobě vypadá tak nějak lépe ![]()
. Přesto bych ji bývala koupila, ale měli jedinou v mé velikosti a z té lezlo tolik nití, že i na H/M to bylo příliš. Tak buď to bylo znamení, nebo ji budou mít jinde.
whiskas Z mojej nelezie ani jedna. ![]()
whiskas to me mrzi ale!
711990 Co, ta taška? Vždyť jsi to říkala :-D, máš na to oko. Asi jsem měla zatmění, čekat od tašky made in Answear něco víc, než jsem obdržela (a rovnou zanechala svému dalšímu osudu).
paktofonika Buď ráda. Třeba to bylo fakt znamení. Nešlo by mi o nitě, ty se ustřihnou, ale byl to takový ten chumel, když ti ve stroji dojde nit, nebo se zasekne jehla.
whiskas Aha, moja je ušitá pekne, ináč by som ju nekúpila.
paktofonika Tak jistě, to předpokládám
. Třeba ji najdu jinde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články