nellielovett od zacatku roku myslis? ja myslela ze to limituju max na gym tights a sup dvoje marteny no... tak spontanne nejak...
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 Myslím od toho tvého posledního nákupu martenů. I když je tu vlastně přidává furt někdo a já je vždycky chci a pak to zas nechám bejt, no a takhle furt dokola.![]()
nellielovett ahajo! blondism u me, pardon. No asi to budes muset nejak vic zvazit! :)
0zero7 krásný křusky,moc dobrý nákup![]()
Blíží se jaro, takže rolák
.

whiskas krásná barva
Magráta Viď? A díky. Právě té barvě jsem nemohla odolat, navíc kašmír a ve slevě, smrtelná kombinace
.
whiskas Pantone tuhle modrou vyhlásil barvou roku 2020, tak se možná letos budeš moct zásobit na horší časy.
Krehutka
dobrá zpráva.
799,-![]()

Mutziputzi To máš do porodnice? ![]()
Sweet Potato no dovol? 80% vlnečka a dovolí mi to v exteriérech utajit aspoň do dubna!
Mutziputzi Pardon, žert. Je to pěkné.
Sweet Potato dík, nastává bohužel moment elasťáky + tričko + tenisky, na to rádoby oversized kabát a možno mezi lidi, než těhotenskou bundu s vsadkou do zipu, to radši až do května zalézt do sklepa!
Mutziputzi Tak snad nebude letos 30 už od března!
Potrefenáhusa tam bych pak naštěstí měla dosud nevybalené COS šaty model Vendula Pizingerová o deklarované velikosti L, reálně XXL, kdo by tehdá řek že na ně jednou možná dojde!
Mutziputzi super, prosim uka pak i saty!
Sweet Potato no dovol? 80% vlnečka a dovolí mi to v exteriérech utajit aspoň do dubna!
Hele ty si v pozehnanym stavu moc nelibujes, co. Nezapomelas ze to je pry nejkrasnejsi obdobi v životě ženy?
0zero7 Sedia ti ako uliate, pekné sú.
Jak se prosim u takhle focenych bot pozna, že sedi jak ulité
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články