Potřebuju si to nějak nadávkovat, abych se měla na co těšit v průběhu roku - tak v únoru to už nestihnu, prosinec je zas moc daleko... spolíhám na ten říjen tak nějak. Aby už nebyl moc hic ale něco ještě kvetlo...
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha To je myslím dokonce ideální čas!!
barbucha Září, říjen ideál.
Jo, ve vedru bych se tam jen plazila, to nemá cenu. Zatim mam rozjednaný čtyři dny, tak snad bych něco stihla.
barbucha Počítej u toho kratšího výletu s tím, ze v neděli jsou hur přístupný některý kostely a v pondělí zavřeny některý muzea, ale je tam toho miliarda a moc boží
Potrefenáhusa a to jídlo...![]()
Si něco určitě najdu, nemam strach. A vono i zevlování na zahrádkách má něco do sebe, to je moje oblíbená disciplína ![]()
Ja v dubnu do Barcelony, tak doufam v prijemny jarni teploty
Pro kočkařky tři různá kočičí trička v Reserved
Dadoo to sem nemela vidět ![]()
Ja v dubnu do Barcelony, tak doufam v prijemny jarni teploty
Loni v půlce dubna se už někteří místní i koupali v moři.
Annegret no jo, tak uvidime. Ja teda dovedu chodit i ve vedrech, jak mi neco nadchne tak litam jak fretka. Kdyz jsem byla na Sicilii, bylo koncem zari 40 a ja rejdila po baroku jak diva.
Pro kočkařky tři různá kočičí trička v Reserved
Tak oni tam těch různých kočičích triček mají hrozně moc druhů. Já tohle:

stes bude příjemně. Užijte si to.
barbucha my byli v Rime na konci listopadu a bylo to taky na kratkej;)
Dadoo Tak na to jedno jsem si taky brousila zuby, ale nechtela se mi delat objednavka kvuli jednomu kousku.
Ale konecne jsem si objednala ty supercourty, to je normalne na famfary:-D:-D!
barbucha No hic k zalknuti, ale vona bude ve skole a ty budes mit frei ne? To zni super, takove hlidani na polovicni uvazek;-)
Karja Ktore si objednala?
paktofonika Ty cloud white, ale nebyla bych to ja, kdyby jazyk a pata nebyl ruzovy:-D Nejhorsi je, ze ted mam dvoje novy tenisky, oboje nahly na umazani, takze co? Budu nosit ty stary, to je jasny, protoze lepsi stary nez novy vecne spinavy:-D
Tak já budu mít frei tak jako tak, von tam bude i taťka
Zjevně chce ale mít vobčas frei taky, jinak by mě tam netahal
Se budem na večerní sangríu asi střídat počítám!
Myslela jsem na nějakej vejlet kolem, Granada nebo Sevilla jsou v dosahu, ale záleží na tom počasí, abych po cestě nezdechla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.