jinx OT, ale mám narozeniny ve stejném termínu, což je ten nej termín v roce :D samozřejmě!
to je jasna vec, nejkrasnejsi cas :-)
jinx OT, ale mám narozeniny ve stejném termínu, což je ten nej termín v roce :D samozřejmě!
to je jasna vec, nejkrasnejsi cas :-)

jinx můžu se zeptat na zdroj trička? To je taky COS?
Catherinne ano, taky cos. Jinak dobre bile basic mivaji i ve Space.
jinx díky, musím vyrazit a asi zkusím i ty šaty ![]()
Catherinne necekej je na telo, jsou trosku vagus, planuju je nosit s birkenama a tou sitovkou :-)
jinx super nákup. Tie šaty sa mi páčia. Asi ich budem musieť pozrieť a odskúšať.
pecka dekuji. Ja jsem se na ne dnes dosla podivat, momentalne ale jedina vec v celem COS, co se mi libi, snad se polepsi.
si to nesmíš představovat jako miminkovskou růžovou
jedno jsou letní espadrilky, druhé tenisky a třetí něco jako mokasiny, všechny spíš staroruzove a nosím je k tmavě modrým a bilym kalhotam nad kotníky, a ke světle modrým sepranym džínam.
711990 ja jsem si ji objednala on line.
jinx ja tak nerada cekam nez neco prijde....ale asi mi nic jinyho nezbyde, libi se mi:))) diky
711990 no to mi povidej:)) ani nevim, jestli je v praze jina moznost, nez to objednat. Neni ona z Brna? nebo se mozna pletu, nejsem si jista.
jinx je, no. Zkousela jsem to hledat, jestli nekdo neprodava, takovy ty czech design shopy, ale nic:(
711990 Online, vyzvednutí sem pochopila pouze v Brně :)
edit a teda přišla mi rychlostí blesku
jinx pěkný nákup, ty saty a sitovka bude asi brzy zdejší combo :)
v tom e-shopu se sitovkami z nás mají urcite radost a děkují nellielovett :)
a ještě Byredo Unnamed
paktofonika bozemuj to ste to nemoh nekdo rict? Nejenom ze budu cekat ale este sem posledni!![]()
Tulipe diky:)
paktofonika jsou, ale material je jemnejsi, neni to takovy ten, co uplne trci.
Ja som kúpila gauč takže nič na seba :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.