Karja Ružová je dobrá. Už mám doma až 3 ružové veci :D
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika No, me se ani neptej snad! Ale me nejak nejvic lakaj ty růzovy boty, nevim, co je to za obscesi, jeste mam objednany jedny staroruzovy espadrilky....
já ma růžové boty troje a Moc ráda je nosim, přijdou mi dobře kombinovatelne... a letos už mám jedny nové růžové na jaro ![]()
Cestou domů z oběda jsem si koupila takovej Fitness koutek :-).
999
mna uz nenachytas ![]()
Janulik03 Myslíš ty škvarky? :-)
999 Super! ![]()
Karja
já ma růžové boty troje a Moc ráda je nosim, přijdou mi dobře kombinovatelne... a letos už mám jedny nové růžové na jaro
s čim?? jsem zrovna koukala na dětský hadry a musim v klučičim, ta růžová je děsná!
999 vsetko
ale tie skvarky uz eeeee![]()
Růžové boty pro dospělou jsou v pohodě, na malych dívkách se mi růžová nelíbí
Tak Betty Růžový voty můžou vypadat dobře pouze k celočernýmu (šedýmu, béžovýmu) ležér outlooku a ještě to musí mít punc toho, že to jsou jedny z deseti tenisek co mam v botníku a dělam si takjako prdel, jinak never. Ten dojem, že k džínám a bílýmu tílku paráda, no ani to ne!
Karja Topánky ružové nemám, teda na jedných mám ružový mini prúžok, ale asi by som ich nemala k čomu nosiť. Za to ružový(ash rose) batoh je boží. :)
999 som to pri nákupe včera poňala podobne, mám hydinovú verziu (bez škvarkov teda). Som také niečo nejedla veľmi dlho.
Ginevra to je krasny, divala jsem se ze některý maji takoby ty spadly rukavy a ty me teda neslusi, to chce podle me osvaleny hubeny ruce a ty teda uolne nemam
Mutziputzitak presne ten dojem ja mam, ale teda ne kazdymu to jde, to je fakt
jinx OT, ale mám narozeniny ve stejném termínu, což je ten nej termín v roce :D samozřejmě!
Ginevra to je krasny, divala jsem se ze některý maji takoby ty spadly rukavy a ty me teda neslusi, to chce podle me osvaleny hubeny ruce a ty teda uolne nemam
No já už vůbec ne. Asi jsem je neměla nikdy. Ale chystám se na dovolenou do velkého tepla a tam na to kašlu. Pak to budu nosit asi na doma. Ještě si koupím jedno, nevěděla jsem, že těch kočičích pěkných teď mají tolik.
999 A odkuď to máš? Já vim o někom, komu by se to moc líbilo..
Ounz Restaurace St. Martin Vlašská :-). Zabijačka na dvorečku.
999 Aha, díky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.