tzaziki Moc ti to sluší!
Co jste si dnes koupili/y?
tzaziki Účes pro tebe jak dělaný! ![]()
SunEclipse gratulujem!!!
tzaziki Pěkné
SunEclipse blahoželám.Byt mám na nákupnom zoznamu,len otázka kedy...
tzaziki vyzeráš skvele ![]()
tzaziki super.![]()
tzaziki tak to je super![]()
tzaziki moc ti to sluší-ten účes je pro tebe jako dělanej a jeste to triko k tomu...celý je to takový pěkný
tzazikiMoc ti to sluší, máš nádherné vlasy
.
Můj první pokusnej nákup na Zalando Lounge, conversky za pár korun, dost by se mi hodily, tak doufám, že dorazí, páč jsem slyšela, že ten Lounge obchod je dost loterie...

Karoleena moc pěkný
Karoleena ja nakoupila 2x a 1x vracela, vse bez problemu. Jen teda moc o objednavce nekomunikuji, proste se z niceho nic zjevi kuryr..
Pavlena Tak to ráda slyším!! Já právě kdesi četla (možná tady?:)), že semtam ruší už zaplacený objednávky, protože až po ukončení akce zjistí, že dodavatel to zboží už vůbec nemá, člověk si tak něco zaplatí a třeba až za 14 dnů mu napíšou, že vlastně nic nebude a vrátí peníze... No snad to klapne, za šest stovek jsem ochotna to testnout.
Včera náušnice...

...líbí se mi, a budou Ti slušet!
Miru Děkuji.
Si říkám, že ke krátkému sestřihu budou pěkné.
Jsi nakrátko, nenecháváš to růst dlouhé.?
Já také zas uvažuji, že to zkrátím... Baví mě prostě změna...
Miru jo,zkrátím zkrátím...leda sama doma vopižlat nůžkama
..korona nám zavřela kadeřnictví a já měla jít ve čtvrtek na barvu a upravit střih...jsem dost zoufalá,páč jsem děsný kopyto a hlavu si neobarvím ani náhodou...
nemáte někdo nějakou zázračnou-leč účinnou radu co s tím?????...musím do blbých dotazů,co s tím![]()
Maureen Nevim, ale ja musim ostrihat sveho tatku, tak jsem mu poprala uprimnou soustrast a po obede jdeme na to:-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.