co jsem si koupila. umyvadlo. sprchový kout. spárovačku. další kachličky. ještě mi chybí kuchyně, umyvadla do koupelny, asi osmero dveří a schodiště ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
V místním obchůdku mají droždí pořád. Nevím, kde ho berou, je to vážené, které si pamatuji z dětství.
Ava Nejlepsi je dedit (jako veci po detech myslim:-D). Takze je na case porozhlednout se po nejakych kamaradkach s vetsima detma:-D.
Mam drozdi asi 14 dni v mrazaku, mozna vic. A jsem zvedava, jestli neni chciply.
Karja hele, já myslím, že ta závorka nebyla potřeba
Naštěstí mám kamarádky, co už další děti neplánujou, takže jsem v klidu. Moje svědkyně už má nachystaný plný pytle a nemůže se dočkat, až si je odvezu. Akorát má dva kluky a my čekáme holku, tak se budeme tvářit, že jako správní progresivisti ji vychováváme genderově neutrálně
A budeme mít i poděděný kočárek, takže aspoň nemusím vybírat, to mě děsilo asi nejvíc ![]()
V našem místním obchůdku je droždí podpultovka
a v Tescu už ho taky dva týdny nemaj...
Ale povedlo se mi založit kvásek ![]()
Ava holcicka!!!![]()
V Lidlu tento týden droždí měli
No jo, bude tatínkova holčička ![]()
Ava výraz "tatinkova holčička" mně evokuje něco dost divného. Promiň.
Tak Betty ježíš marja
tak to nebylo myšlený. Přítel si prostě přál holku a já odhaduju,že ona ho bude mít dokonale omotanýho kolem prstu.
Tak Betty tatínkova holčička je dost běžné označení vztahu otec dcera.
continuity ale to já samozřejmě vím. Jen to prvni co mě napadlo, byl ten druhej význam. Soukrome pasti.
barbucha no nahodou, vis jak je to drahy?![]()
Tak jasně - když bude kojit aspoň do šesti let, hodí to pár cosáckejch hadrů! ![]()
barbucha a to se vyplati!!!!:)
COS má 20 %, čemuž se v kombinaci s dopravou zdarma nedalo odolat..
jedny casual
a jedny takový univerzální
bram to je moc dobře, že jsi do těch prvních šla, budou ti moc slušet a v těch druhých se prosím taky vyfoť
bram Super, že jsi šaty koupila. Sluší ti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.