A můj muž stále říká dceři ty jsi moje holka.
Pak už vůbec nerozumím, proč ses z toho tak opupínkovala?
A můj muž stále říká dceři ty jsi moje holka.
711990 ja bych nedelala predcasny zavery, kojila jsem opravdu hodne, hodne dlouho a nic moc se nezmenilo :) (75D)
nellielovett Ty a můj manžel jste měli pravdu, měla jsem nakupovat. Ani ty šaty, co se líbí tobě, ani ty bílý kanýratý, co si kupuje moora v khaki už nemají
.
999 jo,na ty bily jsem si taky myslela. A jeste na jefno ruzovy triko.
Ale jeste se mi tam libi ruzova kosile ![]()
Ja proste nejak posledni dobou tihnu strasne k ruzovy..
Lama_z_Lana Mně růžová sluší, ale ne jemná, musí to být taková ta tmavá výrazná magenta.
711990 ja bych nedelala predcasny zavery, kojila jsem opravdu hodne, hodne dlouho a nic moc se nezmenilo :) (75D)
Já též obě děti víc než dva roky a 70F mi v pohodě zůstalo a podprsenku nosím spíš vyjimečně. Jenže si myslím, že je to asi genetika, nevím o tom, že bych to nějak ovlivnila, jedině možná tím nenošením podprsenky
.
Doufám, že beránek letos pochopí, proč nemám nic novýho, a nechá mě na pokoji. Slibuju, že mu to vynahradím hned jak to půjde!
bram Ježiš, ty modrý jsou tak pěkný! Ale já to furt nemám kam nosit! Nezkoušelas je před koronou? To bude asi ta silná bavlna, že?
Kokoska My máme! Krásné nové roušky od MPLee![]()
999 jasny. Ja myslim, ze me jde i ta svetla, staroruzova a tak.
Zu ony jsou jen online, v obchode je nemaji, tak je to risk. Uvidime, dam vedet :)
bram ty modré sou parádní
sakra furt, nic z toho. PPsala jsem, že to bylo první co mi naskocilo.
Už bych to nechala, byl to nevhodný příspěvek. Stačí,?
continuity neviem sice ci sa tu s tym mozem priznat ale vyuzila som zlavy v Zajo, to bude asi jedine co z tych nakupov tento rok naozaj vyuzijem (ak nam dovolia po sviatkoch cestovat mimo okresu :(
Sweet Potato nechci byt hnusna, ale to asi radsi nic ![]()
999 jasny. Ja myslim, ze me jde i ta svetla, staroruzova a tak.
ja si den pred zavrenim,koupila ruzovou kosili
jeste sem ji na sobe nemela
neni kam....
Kokoska Tss. Nevíš, o co přicházíš. Muži například tuze sluší ta s krokodýlem na kole.![]()
Zarinya ale zas bude ![]()
Zarinya a já si objednala někdy koncem února na prodejnu tu balonovou sukni ze zary... prý tam na mě čeká
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.