bram dobry nakup!:)
Co jste si dnes koupili/y?
bram kuš hade! házím tam ty khaki kanýrový ![]()
Všude furt samý slevy
A pak nemám šílet, když mi nejde mobil!
Tak aspoň bundičku ![]()
bram dobre jsi s tema strakatejma udelala, slusely ti tehda na fotce ![]()
Mne se tam libily dve veci, ani jedna tam dnes neni. Takze znameni, ze mam dodrzet svoji vnitrni dohodu a koupit si neco, az si to fakt zaslouzim ![]()
711990
Tak jasně - když bude kojit aspoň do šesti let, hodí to pár cosáckejch hadrů!
Přitlač, na cosáckej hadr ušetří už za pár týdnů. Jako ty prachy za mlíko jsou dost děsný.
No tak eště k tomu pár sofistikovanejch podprsenek, aby se do nich pak mohly zarolovat ty vysátý pytlíky
Dobrý podprdy jsou drahý ![]()
barbucha ale figu, já je mám hezci než před kojením. ![]()
Může bejt... tady je obecně vlastně hodně majitelek menšího poprsí - který na tom kojení když ne rovnou vydělá, tak rozhodně neutrpí. Jak jsem viděla u kámošek... To jen my, který jsme vypadaly jak rozený profesionální kojný, jsme splakaly nad výdělkem! ![]()
(a zase, netvrdím že každá, kdyby se to někoho dotklo
)
barbucha já jsem žádný prsa neměla a po kojení mi žádný taky zůstaly ![]()
barbucha to me netrapi...pred kojenim sem mela psi cumaky, ted to budou psi usi....pes jako pes![]()
Do chlupáčovýho vlákna s tebou! ![]()
Tak Betty Proboha proč?
Tak Betty ježíš marja
tak to nebylo myšlený. Přítel si prostě přál holku a já odhaduju,že ona ho bude mít dokonale omotanýho kolem prstu.
To si piš.![]()
Hadry mě nelakaji, jak v tom nemám kam chodit, tak mě to nepotěší, potřebovali bychom tak Decathlon.
Ale dnes jsem si trochu zařádila v simaxu. Kavalier.cz a 30% sleva na varné sklo. Jak jsem furt v kuchyni a doma, tak to bude velké potěšení.
No jasně, můžu potvrdit! Vidim to nejen na zeťákovi a zřítelnici, ale zvlášť je to patrný u synka - kterej vyfásnul obě pohlaví. A jak ho má ta Adéla zmáknutýho, je až neuvěřitelný. Takovej malej skřítek, a mává tím kolohnátem pouhým pokynutím drobného prstíčku ![]()
Tak Betty Proboha proč?
ježíš,co ja vím proč. Protože to slovní spojení. A můj muž stále říká dceři ty jsi moje holka. Je jí 43.
.
Prostě se tak jmenoval jeden ceskej film a taky americká krimi.
Ava To mate dobry, ze mate ty kamaradky. Ja porad ignoruju to, ze tehotna nebudu vecne, hrozne se netesim na zarizovani jakekoli vybavy, vubec nevim co takovy maly tvor potrebuje
a vlastne ani co potrebuju ja...Budu tady potrebovat rady od mistnich...Vlastne minuly tyden jsem si ,,jako pro dite" koupila knihu Dinosarium a ruske morbidni bajky ![]()
moora kazdej bojuje proti trudnomyslnosti jak umi :))
A dekuju vsem za pochvaly, jsem hodne zvedava na ty modre, vypadaji zajimave
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.