Jo jo, taky jsem zvědavá... mě zaujal hodně ten materiál, bavlna se lnem!
Co jste si dnes koupili/y?
Mulen ten vypadá dobře, chci tě v něm vidět :-)
Nová calathea, je neuvěřitelné, jak na noc úplně stahuje listy :)

Přišly mi dneska kalhoty ze Zary a teda bohužel se zas potvrdilo, že mně v té Zaře prostě skoro nic nesedí jak má a kalhoty teda obzvlášť.
Vzala jsem o číslo větší než mám normálně, jak mi kalkulátor velikosti poradil, a sice jsou mi tak akorát přes zadek a boky, ale v pase bych se do nich vešla snad dvakrát. Ale jinak se mi moc líbí a materiál je taky příjemnej, tak je možná zkusím nějak v tom pase zašpendlit a odeslat na zabrání k babičce nebojánevimco...

Karoleena ty jsou skvely, hlasuju pro poslani babicce
(jinak na modelce je taky videt, ze maj tendenci k odstavani)
Karoleena Ty jsou super, taky jsem na ně koukala. Ale napadlo mě hned, že mi stopro sedět nebudou.![]()
Mulen ten je boží. Ten si koupim.
Tak mi dorazily zalando saty, oboji pujdou zpet, jsem v nich strasna machna ![]()
nema smysl si neco nalhavat, cejtim se teda uplne nechutne ![]()
A bily saty fakt asi nejsou nic pro me ![]()
já jsem poslední týden asi tak 10x denně refreshovala jedny mikinový šaty v COSu, co už mám v jiné barvě, jsou naprosto skvělý a byly pořád vyprodaný a dnes se povedlo ![]()
Lama_z_Lana to je skoda.. to znám :( ale někdy to působí aspoň motivačně! a urcite najdeš jiný dobrý šaty :)
Luna ta je dobra![]()
Tulipe no...problem nejsou saty, ale to co oblikaj ![]()
Lama_z_Lana jdi ty, na fotkach vypadas skvele
Lama_z_Lana ja to pochopila. ale buďto mě to nakopne ke zhubnutí, nebo si koupím lichotivější střih... ![]()
Tulipe ja vim, diky
ja jsem s tou vahou takova nestastnice![]()
To máš štěstí, že jsi fakt, že jsou skvělé, zjistila ještě před totálním vyprodáním kolekce. Já to bohužel obvykle zjistím až po vyprodání![]()
Tulipe skvělý nákup
Velké díky všem, které mi radily s výběrem Birkenstock.
Moje první "birkeny" dnes dorazily. Na zdravé noze jsou celkem pohodlné, na té, kde mám problémy s klenbou to po chvíli nošení bolí, ale s tím jsem počítala... proto jsem je chtěla. Akorát si pořád nejsem jistá velikostí. Jak mají sedět - tak "akorát", nebo má být místo před prsty a za patou? Podle tabulky na víku krabice bych měla mít vel. 39. 38 mám úplně na mm, palec se mi lehce dotýká vepředu okraje.
Yvraine Ja si v sobotu vzala birkenstocky poprve v letosni sezone a chodila jsem v nich celej den a vecer jsem pak mela taky otlaceny chodidla... ale ono si to dycky sedne...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.