SunEclipse jeden pytlík ti můžu dát i bez slunečníku na vymenu. V úterý pojedu autem do města. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena Kupovali jsme pračku v Datartu, přijeli dva týpci, přivezli pračku, vynesli do třetího patra, nainstalovali, vyzkoušeli, uklidili si po sobě a odvezli obaly a starou pračku. Půl hodinky komplet. A vše v ceně, boží to bylo.
Karoleena Kupovali jsme pračku v Datartu, přijeli dva týpci, přivezli pračku, vynesli do třetího patra, nainstalovali, vyzkoušeli, uklidili si po sobě a odvezli obaly a starou pračku. Půl hodinky komplet. A vše v ceně, boží to bylo.
My takhle kupovali pračku s dovozem a instalací na Mall.cz, ještě jsme si připlatili za to, že jsme si mohli vybrat den doručení, aby nám v zápětí psali, že pračku budou doručovat asi o tři dny později. Když jsme jim volali a ptali se, proč si platíme za výběr dne doručení, když je doručováno později, řekli nám, že takhle to je vždycky. Objednávku jsme zrušili a dodnes to nechápu.
Jo, takhle to v Datartu dělaj vždycky, jinde kvůli tomu už ani nenakupuju. A ti kluci jsou milí, vždycky eště pokecaj, poraděj s výběrem dalšího plánovanýho spotřebiče...
SunEclipse Tak to jsem si to nějak popletla. Škoda.
Potrefenáhusana westwing ted maji zidlicky se stolkem do romanticke zahrady
andulka01 jj, pračku máme taky z Datartu s těmito službami. Super je, že odvezou tu starou.
Kúpila som si príbor

pecka ja som na prvy pohlad pohlad myslela, ze je to naradie
(ten obal tak vyzera)
Mrakoplas náradie do kuchyne ;)
pecka moc pěkné nářadí
pecka Tu vidličku by moje OCD asi nepřežilo... :D
Koupila jsem si boty, co jsem cpala paktofonika a šaty Cos. Boty super, šaty na cestě směr Klínové řemeny :-).

999 Ty boty jsou hustý! Jsem si Paktofoniky teda nevšimla, že maj takovou platformu. Šaty krásný, budou ti moc slušet, tak doufám bude foto :-)
barbucha Nevím, nestihla, nečetla! Prosím dovzděláš mě?
999 ty jsou ale moc pěkný! to jsou asi druhé šaty, které se mi v cos líbí. jak je to u nich s velikostí? cocony mi byly 36 ultra malé, nevím, jestli by mi vůbec byla 38, nezkoušela jsem to. normálně jsem 36-38, jak kde.
999 Skvělej nákup ![]()
Tam se vracej věci z Cosu apod. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.