andulka01 Já myslím, že si je paktofonika nekoupila :-). No a ta šifra klínové řemeny znamená, že ty šaty vracím :-(. Jinak ty boty ve skutečnosti vypadají o dost decentněji :-).
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett Ty šaty jsou na prd :-(
Jiná Realita Jak jsem psala nelly, nestojí za to :-(.
999
škoda.
vypadají hodně dobře.
999 na produktovce me boty neoslovily, ale v realu jsou dobry! a Klinove remeny fungujou?
ja potrebuji vratit ty bílé s dírkovanou výšivkou, jsou obrovské
999 Klínový řemeny -) ok :-) Boty jo, vypadaj fakt dobře.
999 boty jsou super
Tulipe Jj, řemeny jedou :-). Ty dírkované se mi taky líbí, ale prý nemají záševky a tak je asi nedopnu v mojí velikosti.
999 Klínové řemeny jsem nepochopila.-) Tak to je škoda, byly velký?
nellielovett rekla bych, ze Klinove remeny bude nejaky obchod, kde se daji vracet zasilky z Cos :)
Lamicka Špatně jsem to napsala, nepochopila jsem to z prvního příspěvku.-)
nellielovett Jak píše Lamicka klinove řemeny jsou obchod s dílnou, kde zároveň berou dpd. A protože je to i dílna, mají normálně otevřeno :-). A protože tam vrací i ostatní místní dáma, je to pojem.
Šaty jsou velký špatný. Mně velký v oblasti pasu, hodně tlustá látka, blbý rukávy - nejdou zvednout ruce, délka na prd - mně končí uprostřed kolen a navíc pro mě nelichotivá hodně nažloutlá barva.
999 No ale v reále je ta platforma tak o 10 cm nižšia než na produktovke :D Ja furt dumem nad tými čo má Nellie, ale mne są už dvoje Conversky rozsypali takže to stále zvažujem...
999 Boty sou dobrý, taky bych potřebovala nový converse..
Tulipe jak moc velký?? I v ramenou?
paktofonika To jo, ta fotka klame :-).
999 No to je skoda, ty saty se mi podle fotky na tobe moc libily...
A tenisky v realu super. Ja jsem si koupila svoje overeny tygri tenisky z HM.
Ja vim nooo, neni to teniskova znacka, ale nezere mi nohy. Jedny uz jsem prochodila.![]()
barbucha Já mám nakupovací deficit :-).
999 ty boty jsou odkud??
šaty z cos se mi na produktovce taky líbily, ale mám bohužel zkušenost, že vše, co sem si z cos objednala, mířilo do klínových řemenů, u nás "k Mládkům" :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.