Janulik03 Tyto: https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0788846010.html
Na webu je mají za plnou cenu![]()
Janulik03 Tyto: https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0788846010.html
Na webu je mají za plnou cenu![]()
Pro chlapy k narozeninám. A asi si koupím i jednu pro sebe...![]()

eM Copak to je? Nějaký sen všech mužů?
Že by to pouhým přičichnutím podporovalo potenci? Nebo snad velikost? ![]()
Sweet Potato Bezudržbová rostlina, žádný zalévání, pro chlapa do kanclu ideální.
Ale jak tu na ne koukám, líbí se mi čím dal víc...
Je to lišejník v betonovém květináči.
Sweet Potato no tak podobne v zelenom mi visia v skrini od minuleho roku. Asi ich budem musiet tiez vziat na milostva nosit.
Sweet Potato Ty se mi tez libi, ale dcera mi rekla, ze mam vsechno zelene
eM Nelibi se mi ten kvetinac, jinak je to uplne bozi ,,kytka,,.
Karja ja bych se toho nebala.
oblicej jsem nikdy nemela flekatej,na ten si musis dat zalezet,pak no problem.
eM Kde to maj?
Kokoska doporučím se nejdřív namazat tělovym mlékem a chvíli nechat. Až pak samoopalovak. Jak je to tělo po zimě vysušenější (to moje urcitě) tak se mi to taky parkrát stalo. Tímhle postupem ne.
barbucha Já si to myslela, že budou fajn :-). Včera jsem si na tebe vzpomněla, vlezla jsem do M&S a všude plno lnu...
Isca V Brně v PlaceStoru, obchod vedle kina Scala. Nebo hledat na netu "lazygreen", asi budou i jinde.
Catherinne ajo, na to jsem zapomněla. Vloni jsem to tak dělala a nebyl problém, jsem trdlo. Mám teď sprchový olej, tak nemám moc pocit vysušené kůže a nejsem zvyklá se tak často mazat. Obličej samozřejmě mažu, ještě že tak :D
Jo, z MS jsem měla lnu dost taky, jedny jejich kalhoty jsem nosila fakt do roztrhání.
Tohle je směska bavlny se lnem, slibuju si od toho že se nebudou mačkat tak moc! Na košili mi to tak nevadí, ale když máš v těch kalhotách sedět celej den, tak je to někdy až dost.
eM Děkuju, to mám po cestě! No, možná jsem to nechtěla slyšet..
Hlasim, ze podle webu uz by mel byt otevreny brnensky DPD pickup point, kam vetsina nas brnenskych pravdepodobne vraci COS
https://www.ponny.cz/
Děkuji za informaci, mám tu něco na vrácení. ????
Isca No jestli PlaceStore neznáš, tak si vyhraď aspoň půlhodinu, je tam na co koukat ![]()
Kokoska Ja si pred samoopalovakem delam peeling, ale nevim zda je to k necemu dobry, ted zkusim teda peeling, mliko a samoopalovak;-) Catherinne
Ja si pred samoopalovakem delam peeling,
Já si ho tedy dělala i poté (a několikrát), kdy jsem (poprvé a naposledy) samoopalovák použila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.