Chcela som saty a nemaju moju velkost. No asi by mi aj tak nesli 
![]()
Chcela som saty a nemaju moju velkost. No asi by mi aj tak nesli 
![]()
Janulik03 odkiaľ sú? Pozerám na mobile, no neviem prečítať ![]()
Lama_z_Lana tak za 1.nejsi mrňavá mařena a většina oblečení cos není pro pidižvíky a za 2.tvoje příspěvky jsou vtipný a proslov bude určite ve stejným duchu-ty to dáš![]()
Janulik03 na fotce se mi líbí, ale s tímhle střihem nemám dobré zkušenosti - pár kroků a jsem nahá pomalu až do pasu.
Lama_z_Lana Dneska jsem koupila dceri teplacky s lamama a urcite si na tebe diky tomu casto vzpomenu, tak az ti bude piskat v usich, znas zdroj;-).
Karja ja chci taky teplaky s lamama ![]()
Lama_z_Lana No nevim, je to jen do velikosti 92;-) to jedine tak na rousku;-)
Ava no tak uz mi to nie je luto ![]()
Lama_z_Lana co viem z fotiek tak vyzeras urcite nie ako mrnava marena ale sik baba anavyse vtipna. Urcite nieco vymyslis a budd to vyzerat super. Hlavne aby ste sa dobre bavili a vsetko dopadlo dobre ![]()
Další kalhoty, a šlus už!
barbucha kalhot není nikdy dost, ne? :-)
barbucha Zas? Kolikery už prosím tě máš?![]()
Tak bavlno-lněný teprve druhý ![]()
barbucha To ok
Já myslela, jak vidíš len, zatmí se ti![]()
Ale jo, zatmělo se mi stejně
nebyla to nezbytná potřeba, jen rozežranost!
Dnes dorazil balíček, najväčšiu radosť mám z toho, že mi okuliare 100% sedia, skúšala som pomocou aplikácie ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.