Tý jo, ty jsou krásný!
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade No tak ty jsou! U nás se žádný pěkný kytky nedají koupit:-/
milacka Teda ale! Teď abych hledala, co bych snědla.
razorblade Krása. Fungují i inverzně?![]()
Karja Ale jako byly pekne mastny, asi nejdrazsi kytka, co jsem si kdy pro radost koupila
ja je nejdriv pred dvema tydny koupila do pugetu matce k narozeninam a kdyz mi kvetinarka rikala, ze budou merunkovy, tak jsem to nechapala jak to mysli, protoze jsou prece zarive tmavoruzovy... a po tejdnu jsem prisla k nasim a cumela jsem jak puk... jsem hned druhej den sla do kvetinky, jestli jeste maj kouzelny pivonky![]()
Sweet Potato Asi ne... za dva dny bude po nich, skonci jako svetlounce oranzovy suchy hlavy![]()
razorblade ty jsou nádherný !
já jsem objevila nové kvetinářství, je to droga :)
razorblade No to vis, ale jednou za cas! Kazda kytka je rozmarilost, kdyz se to tak vezme;-)
Já si koupila u Pepy kytici predminulou sobotu a vyhodila jsem ji dnes ráno. Asi po týdnu jsem z toho něco vyházela, ale i tak asi můj rekord.
continuity ony když jsou ty kytky fakt čerstvé, tak vydrží. Minule jsem kytku vyhazovala po třech týdnech.
Catherinne no očividně je právě dovezli. Taky jsem tomu přizpůsobila výběr.
razorblade Boží.
razorblade tak ty jsou naprosto boží, miluju pivoňky a takovéto jsem v životě neviděla
razorblade pivoňky ![]()
milacka jsem Ti chtěla napsat, ze to je nákup týdne, luxusní dezertiky... ale ty razorblade pivonky je trumfly ![]()
nonemy Máš pravdu
razorblade pivoňky, ktoré menia farbu som ešte nevidela, krásny pohľad, každý deň iný.
Tulipe hezke, kde to je?
razorblade pekna kytice:)
jinx Lukash Florist na Francouzské, o pár metrů dál je Verde Florist, taky dobrý, podobná nabídka
Tulipe super, temi misty jezdivam, zajdu se tam podivat, diky!
Moje kadeřnice pravila, že se jí obcházení klientek zalíbilo, a že si to zařídí asi nějak napůl... má ovšem ve svý provozovně ještě dvě kolegyně.
barbucha já mám kadeřnictví ve svém domě, sejdu ze schodů a jsem v práci.Je to super a o moc pohodlnější než obcházet klientky a stříhat je někde v předsíni... ![]()
Ovšem ještě jsem nemusela pracovat ve skafandru. Uvidíme co budu říkat po prvním týdnu dvanáctihodinovek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.