stes já mám stálou klientelu, pro lidi z ulice už nemám kapacitu. To bych byla bez štítu celý den. A tím pádem porušovala nařízení...
Co jste si dnes koupili/y?
Tulipe to vypadá krásně, a ty pryskyřníky!!
Ja jsem minuly tyden vzala utokem skrine a nemilosrdne je protridila. Vsechno, co mi je male a tesne, letelo. Co uz je opravdu obnosene, anebo i dle mych meritek za zenitem, letelo taky.
Nasledkem teto akce nemam v podstate co na sebe.
Takze jsem se zarekla, ze zadne ulety v podobe tmave modrych maxi satu, coz byla moje posledni impulzivni koupe (a ktere mi sice prekvapive docela dobre padnou, ale rozhodne jsem nic takoveho nepotrebovala), ale budou se nakupovat jednoduche a zakladni kousky.
Takze dve basic tricka, v cerne a bile:

Rolak (tady je porad zima jako v morne, takze by me vubec neprekvapilo, kdybych ho jeste uzila; pokud ne, tak na podzim jako kdyz ho najdu):

A "joggers", ktere planuju hlavne na doma a venceni okolo baraku:

A inspirativni svicku do loznice
Ne ze bych ji nejak zvlast potrebovala - ja jsem klidna jako zelva! Ale krasne voni levanduli:

MP Marge já už sem ve stadiu, kdy nakupuju jen jednoduché a základní kousky (takže mám hafo bílých triček a košil, černých kalhot apod .-))
jinak super nákup, ta svíčka ![]()
sedačku do obýváčku
Edit: pro odpůrkyně zdrobnělin - je opravdu maličký, to pojmenování si zaslouží ![]()
SunEclipse jakou?
MP Marge já už sem ve stadiu, kdy nakupuju jen jednoduché a základní kousky (takže mám hafo bílých triček a košil, černých kalhot apod .-))
Dekuju ![]()
Ja bych tedy nejake ty barvy v satniku rada mela (jsem z tech, kdo mladi stravili vyhradne v cerne, tak mi to uz ted pripada takove fadni), ale aby se to vsechno k sobe tak nejak vzajemne hodilo...
Vlastne, kdyz o tom tak uvazuju, bych si rada vybudovala capsule wardrobe!
Já ledničku na terasu a elektrické nůžky na trávník a keře.
MP Marge S barvama zacni u khaki, ta se hodi skoro ke vsemu![]()
MP Margedobrej pocin, ale kdyz jednoduchý veci, proc letely tmavemodry maxi saty, ty mi prijdou dost jako dobrej kus v satniku. Ja jedny mam a nosim je v lete casto
MP Marge tu čistku musím zvládnout ideálně dneska. Včetně bot. Zítra přijede maminka, bude tu do čtvrtka a v pátek budu uklízet v práci.
Pinot Noir chtěla jsem rozkládací, s šířkou do 2m - hledala jsem docela dlouho, až jsem našla ve Skanfortu . Bude světle šedivá.
SunEclipse pěkná ![]()
A vis, ze jsi na to asi kapla?! Ja uz o ni nejakou dobu premyslim - a myslim, ze by mi i slusela ![]()
MP Margedobrej pocin, ale kdyz jednoduchý veci, proc letely tmavemodry maxi saty, ty mi prijdou dost jako dobrej kus v satniku. Ja jedny mam a nosim je v lete casto
Maxi saty neletely, to se zase jen vyjadruju jako hotentot
Ja jsem si jen rikala, ze bych mozna nemusela nakupovat saty, kdyz pomalu nemam jedine tricko, ze ktereho by mi dole nelezlo bricho ![]()
A nevim nevim, jestli zrovna ty moje jsou uplne nejpraktictejsi. Hele:

Nechapu, proc je tak blbe nafotili; nejsou tak dlouhe, jako na modelce. Normalni maxi. I bez podpatku je muzu nosit.
MP Marge tu čistku musím zvládnout ideálně dneska. Včetně bot. Zítra přijede maminka, bude tu do čtvrtka a v pátek budu uklízet v práci.
Tak drzim palce ![]()
Mne uklizeni a trideni nahodou bavi. Je to relax, a mam potom takovej dobrej pocit!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.