Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 03. května 2020 11:47

stes já mám stálou klientelu, pro lidi z ulice už nemám kapacitu. To bych byla bez štítu celý den. A tím pádem porušovala nařízení...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. května 2020 20:03

Tulipe to vypadá krásně, a ty pryskyřníky!! 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 04:02

Ja jsem minuly tyden vzala utokem skrine a nemilosrdne je protridila. Vsechno, co mi je male a tesne, letelo. Co uz je opravdu obnosene, anebo i dle mych meritek za zenitem, letelo taky.

Nasledkem teto akce nemam v podstate co na sebe.

Takze jsem se zarekla, ze zadne ulety v podobe tmave modrych maxi satu, coz byla moje posledni impulzivni koupe (a ktere mi sice prekvapive docela dobre padnou, ale rozhodne jsem nic takoveho nepotrebovala), ale budou se nakupovat jednoduche a zakladni kousky. 

Takze dve basic tricka, v cerne a bile:

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 04:04

Rolak (tady je porad zima jako v morne, takze by me vubec neprekvapilo, kdybych ho jeste uzila; pokud ne, tak na podzim jako kdyz ho najdu):

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 04:05

A "joggers", ktere planuju hlavne na doma a venceni okolo baraku:

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 04:10

A inspirativni svicku do loznice Ne ze bych ji nejak zvlast potrebovala - ja jsem klidna jako zelva! Ale krasne voni levanduli:

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 04. května 2020 07:30

MP Marge já už sem ve stadiu, kdy nakupuju jen jednoduché a základní kousky (takže mám hafo bílých triček a košil, černých kalhot apod .-)) 

jinak super nákup, ta svíčka

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 04. května 2020 07:52

sedačku do obýváčku

Edit: pro odpůrkyně zdrobnělin - je opravdu maličký, to pojmenování si zaslouží

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 04. května 2020 08:23

SunEclipse jakou? 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 08:24
Reakce na Magráta:

MP Marge já už sem ve stadiu, kdy nakupuju jen jednoduché a základní kousky (takže mám hafo bílých triček a košil, černých kalhot apod .-)) 

jinak super nákup, ta svíčka

​Dekuju

Ja bych tedy nejake ty barvy v satniku rada mela (jsem z tech, kdo mladi stravili vyhradne v cerne, tak mi to uz ted pripada takove fadni), ale aby se to vsechno k sobe tak nejak vzajemne hodilo...

Vlastne, kdyz o tom tak uvazuju, bych si rada vybudovala capsule wardrobe!

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 04. května 2020 08:26

Já ledničku na terasu a elektrické nůžky na trávník a keře. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. května 2020 08:47

MP Marge S barvama zacni u khaki, ta se hodi skoro ke vsemu

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 04. května 2020 08:58

MP Margedobrej pocin, ale kdyz jednoduchý veci, proc letely tmavemodry maxi saty, ty mi prijdou dost jako dobrej kus v satniku. Ja jedny mam a nosim je v lete casto

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:15

MP Marge tu čistku musím zvládnout ideálně dneska. Včetně bot. Zítra přijede maminka, bude tu do čtvrtka a v pátek budu uklízet v práci. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 04. května 2020 13:30

Pinot Noir chtěla jsem rozkládací, s šířkou do 2m - hledala jsem docela dlouho, až jsem našla ve Skanfortu .  Bude světle šedivá.

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 04. května 2020 13:53

SunEclipse pěkná

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 17:36
Reakce na razorblade:

MP Marge S barvama zacni u khaki, ta se hodi skoro ke vsemu

​A vis, ze jsi na to asi kapla?! Ja uz o ni nejakou dobu premyslim - a myslim, ze by mi i slusela

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 17:40
Reakce na stes:

MP Margedobrej pocin, ale kdyz jednoduchý veci, proc letely tmavemodry maxi saty, ty mi prijdou dost jako dobrej kus v satniku. Ja jedny mam a nosim je v lete casto

​Maxi saty neletely, to se zase jen vyjadruju jako hotentot Ja jsem si jen rikala, ze bych mozna nemusela nakupovat saty, kdyz pomalu nemam jedine tricko, ze ktereho by mi dole nelezlo bricho

A nevim nevim, jestli zrovna ty moje jsou uplne nejpraktictejsi. Hele:

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 17:42

Nechapu, proc je tak blbe nafotili; nejsou tak dlouhe, jako na modelce. Normalni maxi. I bez podpatku je muzu nosit. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. května 2020 17:44
Reakce na Catherinne:

MP Marge tu čistku musím zvládnout ideálně dneska. Včetně bot. Zítra přijede maminka, bude tu do čtvrtka a v pátek budu uklízet v práci. 

​Tak drzim palce

Mne uklizeni a trideni nahodou bavi. Je to relax, a mam potom takovej dobrej pocit!