Dalia krátký podle mě určitě lepší
Co jste si dnes koupili/y?
Korsičanka Domluvily jsme se, že necháme ten vrch růst. tina 999 Děkuji pěkně.
Ony jsou ty krátké vlasy ohromně pohodlné. Ty dlouhé než po umytí uschly, než jsem to rozčesala atd. - dalo to zabrat.
Dalia sluší Ti oboje, ale ty kratší trošku víc ;)
Koupila jsem si (ovečka) šeříkový krém na ruce Ryor. Je celkem fajn, jen ta vůně je trochu jako osvěžovač na wc :) Ale zas se nedrží nějak extra dlouho, tak dobrý.
Dalia si veľmi pekná žena v dlhých i krátkych vlasoch. Ak Ti rastú "ako divé",možno by som na Tvojom mieste skúsila bob/lob.
Keď mi naposledy ostrihala moja "stará" kaderníčka mikádo, skonštatovala, že to má väčší šmrnc ako dlhšie vlasy (teda také dlhé ako Ty som nkdy nemala, úplne krátke nemôžem).
Pěknej účes! A máš krásnou pleť! Ty se líčit nemusíš...
Byla bych pro krátký vlasy - v těch dlouhejch jsi taková obyčejnější nebo jak to říct... a jako zamrzlá někdy v sedmdesátkách ![]()
kocoureksuggy whiskas Vháníte mi ruměnec do tváří.
Děkuji ![]()
Dalia mela jsem vlastne skoro stejny uces na podzim a jo to pohodli je oproti dlouhym nesrovnatelny, hlavne je to hned suchy
Jo, v krátkejch jsi šik. A máš fakt pěknou pleť![]()
Daliaurčite krátké, má to větší šmrnc.
Dalia Slusi ti to, má to smrnc ;) ja jsem příznivce delších vlasů, ten long bob vyzkoušej ![]()
Dalia Kde je ten smajlik s padajici hubou (teda celisti)??? Vytrela jsi mi zrak, vypadas vyborne! Vubec ne jako mama dospelych deti a po vazne nemoci!
A ten kratky uces je desne sik!
999 Maj objednávky přes fcb a insta a v pátek odběrový místo v Nerudovce nebo tam někde. Gardenista.cz
Dalia Krátký úplně boží![]()
Miru continuity Tulipe Karja Děkuji. ![]()
Tak jsem si vygůglila, co je to long bob a vypadá to skvěle! Ano, to by se mi líbilo.
andulka01 Díky ![]()
Dalia delíš třeba jo, ale na té fotce už to je na mě too much, nemá to šmrnc. muži by nepochybně nesouhlasili :) ale za mě určitě krátké. a souhlasím, že i nějaké mikádo.
andulka01 Jiná Realita Děkuji, zůstanu u krátkých nebo u mikáda. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.