Dalia Vypadas skvele v obou verzich, ja mam u sebe jasno, ale tobe fakt slusi vsechno. Jelikoz vim, ze mas vlasy velmi kvalitni, zas mi prijde skoda je mit kratke. Ale zas...kdyz ti tak slusi...
Ja jsem sama byla prekvapena, jak moc mi lidi chvali ten kratky "uces". Ale ja to nemam barvene a spis resim, jestli barvit nebo ne...
Co jste si dnes koupili/y?
Na tom přece nezáleží, co stály, pokud splní účel.
Ze kterých? Uka
. Mně lákají teoreticky ještě ty bílý, co koupila Kora, ale naslepo se mi nechce a v Pařížský je furt nemají. Dokonce i kabinky mají pořád zavřený.
Děkuju. Myslím, že střihově by ti taky slušel, akorát tobě by bylo asi velký i XS, pač mně je Sko
.
Tvůj nový krátký sestřih je parádní
!
Dalia já myslím, že tvůj obličej a krásný oči si o ty krátký vyloženě říkají
wendulka kup je, jsou skvělý ![]()
Dalia moc ti to sluší, v těch krátkých vypadáš mladistvě a šik.
Luna Tak zkus nějakou vymyvatelnou barvu a uvidíš, jak se v tom budeš cítit. ![]()
wendulka jestli ty bílý někde uvidíš naživo, dej mi prosím vědět.. ![]()
Dalia Jako dlouhý vlasy krásný, ale ten krátkej účes je
!
wendulka Fakt nádhernej. A o velikost bych strach neměla. Korona, bolest zad ... to se prostě někde muselo projevit
. Bude to makačka
. Hlavně doufám, že záda se už konečně vyřeší. Zatím je to na bodu mrazu, přestože pilně cvičím rhb cviky.
To mám za to, že jsem si pořád stěžovala a byla nespokojená, teď mám fakt důvod. A samozřejmě nemám nejmenší chuť si kupovat něco na sebe.
Dalia strasne ti to sekne, zadnej bob, tohle je pro tebe presnej uces
Dalia ty jsi typ na kratke vlasy, moc ti to slusi :)
Dalia mně se víc líbíš v těch kratších, vypadáš úžasně ![]()
Dalia prima účes,moc ti sluší-byl stvořený přímo pro tebe-máš k němu krásný oči![]()
Dokonce i kabinky mají pořád zavřený.
Mám dneska cestu do Pařížské a chtěla jsem zajít i do COS. Tak jsi mi ušetřila čas, protože já u nich bez vyzkoušení nakupovat nemůžu (a že toho nemám vyhlídnouto zrovna málo
).
A jako přitom je to podle mě úplně padlý na hlavu, aby je měli zavřený i teď. I kdyby se řídili těmi doporučenými rozestupy 2 metry a vypáskovali 2 kabinky stejně jako to udělali ve Van Graafu a nechali třeba jen tu první a pak tu úplně vzadu, tak furt jim tam dvě zbudou a jedna dole v pánským a cajk![]()
.
V Lindexu v Palladiu neudělali ani to, normálně volný jak dřív
.
Dalia přidávám se k ostatním, vlasy máš krásný, ale ten krátkej účes má mnohem větší šmrnc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.