Píšou ti to tu všichni, ale jsi opravdu krásná! A takovým typům obličeje sluší dlouhé i krátké, ale v krátkých jsou typicky nejen krásný, ale i ohromně zajímavý a šik.
Co jste si dnes koupili/y?
uuplně čistě náhodou, když už je teda otevřeno, jsem šla kolem ccc... :D

wendulka Ja si ty saty z cos urcite nekoupim, budou mi stacit ty obyc, asi by mi byly taky dlouhe.
Taky se obávám, že by to bylo hodně na hraně
. Na základě toho, kde mi končí ty khaki, které jsou dle popisu jen o cm delší než tyto, tipuju, že tyto by ti byly ke kotníkům. Jo no, ty maxi šaty chtějí aspoň těch 168 cm, což máš malý chlup pod míru
.
eM stes jinx Magráta OliveOyl Len Děkuji za komentáře a máte pravdu. Nastal čas krátkých vlasů. ![]()
wendulka Vendulko, nepročítala jsem všechno, ale jestli řešíš, zda nosit maxi šaty ke své výšce, tak proč ne? Já jsem taky malá, měřím 160 cm, a loni jsem s dlouhými šaty začala. Dlouho jsem si myslela, že to nebude nic pro mě, ale omyl, cítím se v nich líp než v krátkých.
Ne, vůbec. Já mám 170, takže jakmile mají délku tak do 133 cm, pohoda. Delší už pak člověk musí hlídat na schodech. Taky dávám přednost dlouhým, když je možnost.
Dalia a k dlouhým šatům ten krátký účes obzvlášť vynikne :)
wendulka vysku neres, jestli se ti libi a citis se v nich dobre, což je zaklad, kup a nos.
wendulka Aha, tak jsem to špatně pochopila. Promin. ![]()
Dalia Ja jsem dlouhe saty taky zacala nosit az ted.
Pritom na leto nic lepsiho snad neexistuje. Jinak odpoledne si zkusim skocit pro jakysi loreal sprej na vlasy, co mi poradila kolegyne v praci
Tak uvidim, jak dopadnu...
Luna Nějaký color sprej?
Dalia Jo, zakryvala si tim sediny v dobe, kdy nemohla ke kadernici a ma to kupodivu hezke. Ale je to jen takova pohotovostni vec. Poslu ti pak obrazek.![]()
wendulka aha, tak ja ovecka taky myslela ze jsi malá ![]()
Dalia v těch krátkých to má tisíckrát větší šmrnc! S tvým krásným očima i tváří jsi pro ty krátké přímo prototyp! To zdaleka nesluší každému, navíc tak moc.
Například Vlaďka Erbová v dlouhých vlasech je tuctovka. Hezká, ale běžná. Ty krátké vlasy jsou super. Tam vynikne jedinečnost. ![]()
K čemu tu vobludnost hodláš nosit?! ![]()
barbucha nech se překvapit![]()
Bojím se předem! ![]()
Dalia se zpožděním, ale přeci![]()
! Jsi kočka, sluší Ti oboje - v dlouhých vlasech vynikne kvalita, v krátkých zase krásné rysy a výrazné oči. Obecně jsem zastánkyně dlouhých vlasů, ale u Tebe to vidím 50 na 50....
!
Takže léto bych absolvovala v krátkých, a na podzim se uvidí
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.