Mrakoplas a tie čierne nechces?
Nevidela som ich naživo, ale vypadaju na fotke veľmi podobne.
Mrakoplas a tie čierne nechces?
Nevidela som ich naživo, ale vypadaju na fotke veľmi podobne.
continuity no chcem ale na nete nie sú a obchod v nasom malomeste nie je :/
MP Meri Při koupi přes eshop jsou se slevou 25 %. Právě mi přišel minulotýdenní nákup z Reserved, ještě jsem nezkoušela, ale ta čtvrtinová sleva se hodila dost.
andulka01 Počkej, tyhle jsou z Mohita a na webu jsme je nenašli ... nebo jsem se ztratila?
MP Meri Aha, promiň, tak to je asi moje chyba.
A když už tak obrážíte obchody, neviděly jste někdo v Reserved tyto šaty?
Ta barva je přesně na mě, ale nejsem si jistá, jestli se nebudou příšerně krčit..
Garfie Píšou 100% viskoza, to se bude mačkat dost. Ale zas je šance,že se vyvěsí rychleji než bavlna a budou asi i víc plihnout
rozarka hmm, ono to tak právě už vypadá....ale tak já je vůbec nepotřebuju, jen ta barva mě láká! :-)
Garfie já myslím, že tomuhle typu šatů bude pomačkání i slušet. Jsou ryze letní a tam to imo nevadí.
Garfie na ty koukam uz dlouhou dobu a furt nevim, potrebovala bych si je zkusit a nechci potom zase trcet na poste, kdyby to byl hadr
stes
no asi tak!
Kdo to tu nakoupil v tom House? Díky za objevení, našla jsem tam přesně takové kraťasy, jaké jsem si představovala!

Garfie uplne ich na tebe vidim
Garfie chystám sa ich mrknúť, snáď to stihnem zajtra. Chcela by som na leto nejaké maxi šaty. Akurát, že v mojom šatníku vzhľadom na jeho (ne) farebnosť by to bol riadny úlet.
Garfie zkoušela jsem je. Jsou fajn, myslím, že mačkat se moc nebudou. Nakoupila jsem je z toho důvodu, že ta zelená, ač hezká, není úplně odstín pro mě. Tobě budou sluset.
Pinot Noir kraťasy super, ale aj to tričko! Mám s tým obrazom tričko od Dedoles a kvalita strašná
...
Garfie len bez moja, bez ![]()
Pinot Noir Dost dobrý! Kolik stály? Mají takový podobný tady ve skateshopu, akorát ještě se širokou mašlí vpředu, akorát teda za 1700... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.