Aranel Pinot Noir Ja mam s touhle barvou spodku pronlem, ze si pripadam v zrcadle jak naha:-D. Ale mozna jen kdyz je to obepnute....
Co jste si dnes koupili/y?
A děkuju Potrefenáhusa za tip na tu podprsenku z Tchiba! Stála mě sice pyžamo, 4 trika pro kluky a domácí kraťasy, ale je super. Objednám si ještě jednu, jsem zvědavá, na kolik mě zas přijde ![]()
Pinot Noir To je fajn, já už jinou nechci. A je to fakt držák. Mne stál dneska průchod kolem tchiba nový povleceni, maj 20% (myslím) slevu na spotřební zboží v obchodech

Pinot Noir ja som na nu tiez pozerala ale to je iba jedna veľkosť? Sa obavam, ze mne by to bolo male ![]()
Potrefenáhusa já na něj už koukala, nakonec jsem pořídila ty levandule, co jsem sem dávala. Je moc hezké, mám z té kolekce alespoň pyžamo.
Mrakoplas nebylo, je fakt pružná. Vlastně bych potřebovala, aby byla o chlup menší. Mně jsou ty košíčky, ačkoliv tam vlastně žádné nejsou, volné
. Ale i tak je super pohodlná, neviditelná, vůbec o ní nevím.
Pinot Noir Potrefenáhusa jaká podprsenka z Tchiba? Zase jsem něco propásla
.
Potrefenáhusa Pinot Noir ta je dobrá, mám ji čerstvě taky a sedí fakt skvěle! ten rozsah velikostí, kterým má pasovat, je dost velký, trochu jsem pochybovala, ale zbytečně
dík za tip
continuity Je to pěkný, akorat s tema povlecenima, kdyby pro nej někdo sel, tak pozor, tři jsou bavlneny a jedno z mikrovlakna (to se mi líbilo nejvíc, ale já to fakt nesnesu)
Mrakoplas Pinot Noir Tulipe Jo, je pružná, přitom ne hadrovita a ten rozsah má fakt velkej, já ji tenkrát kupovala naživo, skoda, ze se musí on-line
Potrefenáhusa prosím ta pripomen mi, ktora to presne bola nech si ju mozem objednat ![]()
Potrefenáhusa jasne, ved nemoze sediet vsetkym. Obavam sa skor tych krátkych ramienok, narovinu, za tie roky sa zemska príťažlivosť prejavila :)
Pinot Noir Rádo se stalo ![]()
andulka01 Děkuju. Líbily se mi natolik, že jsem poprvé v životě koupila online věc, která není pružná a na gumu v pase, a musí tudíž sedět přesně ![]()
Pinot Noir Jů! Ta sukně je taky moc pěkná.
Konečně nový vlasy! Úplně nakrátko, chtělo to změnu.
andulka01 Uka, uka :-). Nebo přijď na sraz, je dneska v Plzeňce Anděl
.
999 Jenže taky pár kilčo navrch, opar přes půl tlamy, to nechceš vidět
Dneska opravdu nestíhám, byť bych strašně ráda, ale mám to tady do dlouho, poslední porada v pět a zrovna s tim nejvíc ukecanym ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.