Co jste si dnes koupili/y?
Děkuju.
continuity nz![]()
0zero7
sandaly milano, potrebuju něco, co má regulovatelnej pasek za patou, starý, co mám (Bali) maj tu patu hodně volnou a mne v nich jede noha strašně dozadu a před prstama mám 2 Cm volno
Jsem dnes ještě koukala na ty bali a pásek vzadu kolem paty je na cvoček, myslím si, že šikovnější švec by ten cvoček úplně bez problémů měl rozpojit, řemínek zkrátit podle tvojí paty a zas narazit cvoček.
Yvraine Dekuju, voni už jsou starý, nestojí za investici. Teď radši něco regulovatelnyho
continuity Prosim Tě, kde se daji koupit lněné kuloty na doma? Ale Ty jsi určitě vyšší než já(155).
černá káva MS, a tam vedou i zkrácené délky. Ale není to cisty len. zas se to tolik nemuchla.
Potrefenáhusa ty Milano jsou bozi, vloni sem v nich stravila pul lets. Druhou pulku v Arizonach:)
continuity Děkuju.
S velkým zpožděním se musím vyjádřit k tomu účesu. Jsi hodně ženská, ten krátký sestřih ti tím pádem na ženskosti vůbec neubírá. V krátkých vlasech jsi na pohled hrozně moc svěží, vyniknou oči, prostě super.
dynda Děkuji. ![]()
Proč bys nemohla nosit kuloty do práce? Musíš tam chodit v klasickým kostýmku?
Já si nic nekoupila, ale díky mně si nějaká paní koupila troje šaty :-). Bezradně chodila po obchodě, bylo vidět, že má absťák, ale nic nemůže najít. Já drapla troje šaty, všechny mi byly velký, ale vylezla jsem v nich vždycky z kabinky a paní si je jen převzala :-). Fakt mám radost za ni.
barbucha kuloty můžu, ale tohle jsou takové lněné válecí kalhoty do gumy.
Já musím chodit ke klientům a tam se to úplně nehodí.
A v čem do tý práce budeš chodit? To abys šla nakupovat znova ![]()
999 prosím které ti byly velké, podle obrázků to nejde çasto poznat. Ušetřilo by mi to posílání zpět. Díky !
Antje Nebylo to v Cos :-).
999 díky. Tady máme jen malý Reserved, Orsay, HM s omezenou nabídkou.
Krom dovolených se nikam nepodívám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.