Maureen tak super, diky
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu To myslím znamená,že na 100% vědí,že v tom je nějaká bavlna. O ostatních vláknech se lze jen domýšlet,jakého jsou původu ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir tak hlasim, ze mi dosli tie podprsenky z tchiba (kupila som rovno aj telovu). Male su su neni, dokonca by som brala aj mensi obvod. Ale ten material neviem ci skusnem, obavam sa, ze v lete ked sa budem potit, tak budem za miss mokre tricko ![]()
... batoh ... //Šla jsem si pro černý, odešla s tímhle...//

euridike To je dokonala barva, cernej maji vsichni...![]()
euridike Krásná barva, lepší než černá. ![]()
euridike Nádhernej! Po tom taky pokukuju, hezká barva, a hlavně není ta barva zmršená černýma popruhama.
euridike krásnej
Gap ma slevy, tak jsem toho vyuzila - vzpomnela jsem si na sve predsevzeti nechodit porad jen v cerne ![]()

Jsem zvedava, jestli v tehle barve budu jako vyblity zeli:

A v tehle budu urcite jako vyblity zeli ![]()

Omlouvam se za zaplavu tricek, ono na nich neni nic extra, ale ja uz jsem nejaka basic tricka fakt potrebovala, protoze vsechno, co mam, je uz oprane a obnosene, anebo to na me praska ve svech
A porad jsem nemohla natrefit na zadna z prijemneho materialu, ktera by mi sedela. Tak mam radost ![]()
MP Marge No, musim rict, ze ta trojka je hodne odvazna na vyblitost:-D. Ale to zeleni ti bude moc sluset!
MP Marge Jo a ja sise objednala par tricek ,,na doma,, a musim rict, ze si je stejne setrim a nektera maji i po trech mesicich cedulku. Jsem desna!
MP Marge Ja si myslim, ze ty barvy sneses, na blondyne by to bylo horsi :)
razorblade Na blondyne bych to radsi ani nechtela videt ![]()
MP Marge No, musim rict, ze ta trojka je hodne odvazna na vyblitost:-D. Ale to zeleni ti bude moc sluset!
Zase je fakt, se me se libi takovej ten kontrast - bleda plet, temne rude rty, cerne linky... Takze v nejhorsim pripade budu proste delat, ze ta vyblitost je zamer ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.