MP Marge Jo a ja sise objednala par tricek ,,na doma,, a musim rict, ze si je stejne setrim a nektera maji i po trech mesicich cedulku. Jsem desna!
Sporiva!? To je dobra vlastnost ![]()
MP Marge Jo a ja sise objednala par tricek ,,na doma,, a musim rict, ze si je stejne setrim a nektera maji i po trech mesicich cedulku. Jsem desna!
Sporiva!? To je dobra vlastnost ![]()
Karja Takový na doma na neděli ![]()
MP Marge jak si tě vybavuju na fotkách, tak to bude tričko přesně pro tebe![]()
viktorka_od splavu Tak mam ten ksicht takovej bledej - no, uvidime!
Aranel Presne, na doma, kdyz prijde navsteva:-D
...ad trička/věci na doma - to mi nepřímo připomnělo následující scénku...![]()
(pro koho je to dlouhé, tak od cca 4:19...)
Karja to mam taky, nekam je mrsknu a po roce najdu... To je pak radost
MP Marge Všetky farby sú pekné, aj s blond vlasmi si ich viem predstaviť.
euridike Vybrala si si perfektne.
Zase je fakt, se me se libi takovej ten kontrast - bleda plet, temne rude rty, cerne linky... Takze v nejhorsim pripade budu proste delat, ze ta vyblitost je zamer
Ty trička uneseš, seš výraznej typ. Akorát nevim, jak ti k těm barvám půjde ta temně červená rtěnka!
milacka Díky, mám z něj radost...![]()
barbucha Červený rúž vymení za inú farbu a vybavené.
U toho posledního si jako blondýna dovolím oponovat - tohle je barva pro blondýny jako dělaná.
U toho prvního bych si jistá nebyla (barva samotná se mi líbí, ale nosila bych jen s výrazným šátkem nebo šperkem), ale to prostřední pro blondýnu ani náhodou.
Je, zrovna takový bílý basic triko na tělo teď hledám, pač v Benettonu mi ho stihli v průběhu dvou týdnů v mojí velikosti vyprodat
. Takže GAP? Znacim si
.
MP Marge ja jsem blond, ne teda od prirody, a zarucene bych vypadala jak 3 dny po smrti v tom zelenym. Cervenou mam mikinu a myslim, ze to neni uplne blby.
wendulka Basic trika slušný kvality (bavlna a malinko asi lycry) maji ve Van Graafu, v přízemí až vzadu, vpravo.
Vim, jenže já chci čistou bavlnu v zerzejovem provedení, ne moc dlouhý. To tam mají jen od Brookshire s kulatým výstřihem, delší, že je lepší spíš zakasany. To mám černý, bílý a pastelove růžový
. V Benettonu jsem právě ulovila minulý týden už jen černý v Sku.
MP Marge ja jsem blond, ne teda od prirody, a zarucene bych vypadala jak 3 dny po smrti v tom zelenym. Cervenou mam mikinu a myslim, ze to neni uplne blby.
Tak z me strany to byla zpis nadsazka o tech blondynach; jako jo, barvy jsou vyrazny, ale ona taky neni blondyna jako blondyna, ve hre jsou i jiny faktory, treba odstin pleti.
Ja jsem sice tmavovlaska a jak pise Barbucha i vyraznej typ, ale jsem fakt takova uboha Rusalka bleda, a jsou barvy, ktere kvuli tomu vubec nemuzu nosit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.