Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. června 2020 17:52
Reakce na wendulka:

MP Marge

Je, zrovna takový bílý basic triko na tělo teď hledám, pač v Benettonu mi ho stihli v průběhu dvou týdnů v mojí velikosti vyprodat. Takže GAP? Znacim si

​No, nepotesim te, ale bily nemeli. Aspon teda ne v te rade, ze ktere jsem nakupovala ja. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. června 2020 17:53
Reakce na euridike:

MP Marge Ta trička jsou bezva, to prostřední bych brala hned...

​Dekuju, mne se zase hrozne libi tvuj batoh, ale zapomnela jsem to napsat

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 02. června 2020 17:54

MP Marge já jsem to nebrala nijak vážně, spíš jsem se tak zamyslela, co nosím a co vůbec nemůžu. Ať se trička dobře nosí, vypadají hezky.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. června 2020 17:55
Reakce na barbucha:

​Ty trička uneseš, seš výraznej typ. Akorát nevim, jak ti k těm barvám půjde ta temně červená rtěnka!

​Tu uz jsem davno vyhodila! Kdo ma zuby jako ja (osklivy, krivy a zazloutly), nemuze k puse upoutavat pozornost

Temne cervena rtenka byla jeden z hrichu meho mladi

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. června 2020 17:56
Reakce na Kokoska:

MP Marge já jsem to nebrala nijak vážně, spíš jsem se tak zamyslela, co nosím a co vůbec nemůžu. Ať se trička dobře nosí, vypadají hezky.

​Dekuju, ja uz mam ze stejne rady v cerne, tak jsem sla na jistotu. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 02. června 2020 18:08
Reakce na MP Marge:

​No, nepotesim te, ale bily nemeli. Aspon teda ne v te rade, ze ktere jsem nakupovala ja. 

​Koukala jsem na zalando a tam se mi v bílé ukazuje. Ale zase vůbec nemají ty tvoje barvy, ty asi budou daný lokálním trhem.

EDIT: Aha, teď vidím, že to na zalandu je směs s modalem, hm...

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 02. června 2020 19:28
Reakce na MP Marge:

​Tu uz jsem davno vyhodila! Kdo ma zuby jako ja (osklivy, krivy a zazloutly), nemuze k puse upoutavat pozornost

​Ale di ty. Jsem na tom stejně, a tmavou červenou nosím. Naopak v nějaký nude by to vypadalo ještě hůř!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. června 2020 20:40

barbucha Nude uz vubec ne

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. června 2020 21:16

barbucha mně se rtenky strašně líbí, když se to umí. Ale mám problém, křivý zuby, navíc je vidět dáseň, když se směju, z čehož je tu mnohým na zvracenínejak si přijdu jak klaun, ale tak moc bych to chtěla umět nosit!!!!p.s. to bylo spíš do stížností!

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 02. června 2020 21:19

Vilemina 

Tak se zkus někde nechat nalíčit, když půjdeš kolem... s důrazem na rtěnku samozřejmě Ty kosmetičky v parfumérii by ti mohly poradit nějakej trik a tak podobně...

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. června 2020 22:15

barbucha byla jsem nalicena, profi na švagrově hodně posh svatbě, ale asi to nejsem já. Budu vždycky obdivovat, si nechám holt přirozenej půvabale fakt se mi to moc líbí. Škoda, že srazy jsou ve středu, ráda bych vás poznala in natura. 

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 02. června 2020 22:16

Vilemina dasne nicemu nevadi - treba takova natalia vodianova to ma trochu taky. A vzdycky mi prisla krasna (a nejen mne, samozrejme).

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. června 2020 22:34

Vilemina Já si ty výrazný rtenky dost oblíbila, ale necejtim se v tom klasickým nanesení, taky mám ty rty úzký - ale roztiram tu barvu prstem a dobrý 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. června 2020 22:53

Gatita no jo, ale už od MP, jsem zjistila, že jsem vlastně hnusná. No, žiju s tím skoro 55 let

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 03. června 2020 01:57

Vilemina Prosim te, kdybych ja mela brat vazne vsechno, co jsem se o sobe dozvedela na MP

Online Miru
16826 příspěvků moje polička 03. června 2020 05:37

Gatita 

... Natalia Vodianova se mi taky moc líbí. A v současné době i herečka Eva Burešová - ta mi přijde vyloženě krásná a ještě má velmi zajímavý hlas, když zpívá

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 03. června 2020 06:50

Dík, nějaká slabá chvilka včera. A ryzlink

Offline Maureen
příspěvků moje polička 03. června 2020 07:25

dvoje teniskynemohla jsem se rozhodnout mezi bílou a černou (druhý pár byl se 40% slevou a to rozhodlo

https://www.humanic.net/cz/p/Puma/D%C3%A1msk%C3%A1-kolekce/tenisky/Nrgy-Star-Slip-On-schwarz/1711202190

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 03. června 2020 07:55

Vilemina ja o sobe iluze nemam, ale diky MP a jeho  VIP zjevum (nebo jak se to tam jmenovalo), vlastne i zdejsim, jsem zjistila, ze jsem mnoho mindraku v mladi mela uplne zbytecne

Rtenku nenosim, taky mam blby zuby, navic nemam rada ten nanos na puse. 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 03. června 2020 08:11
Reakce na Vilemina:

barbucha byla jsem nalicena, profi na švagrově hodně posh svatbě, ale asi to nejsem já. Budu vždycky obdivovat, si nechám holt přirozenej půvabale fakt se mi to moc líbí. Škoda, že srazy jsou ve středu, ráda bych vás poznala in natura. 

​Tak na těch svatbách se to někdy přežene, záleží na tý vizážistce... určitě se pro každou najde styl, kterej by vylepšil i vyhovoval, ale kde ho hledat, že jo.

Já líčení taky moc nedám. Nějakej bronzer sem, rozjasňovač tam... nedejbože stíny, linky...to neni nic pro mě, připadala bych si jak šašek, taky bych to nebyla já. Ale rtěnku, to zas jo! Rozhodně radši a i mnohem častěji, než třeba řasenku.

Hele ty srazy se dají operativně domluvit, klidně to kvůli lidem, kterejm středa nevyhovuje, můžem někdy přehodit na jinej den. Stačí dát návrh do vlákna