Candance tak to mas kliku, mi ty pruramky absolutne nesedly. Nakonec mi to tak nemrzelo, jsou hrozne výrazný pro mě, nejak uz se na takovou divocinu necitim. Ale jsou fakt pekny a prijemny.
Co jste si dnes koupili/y?
stes jsou uplne skvele a spousta komplimentu
Candance verim
Vyzvedla jsem si ty mokasíny Vagabond a
. Vypadají jako obrovské lodě. S jejich loafers nemám štěstí a vlastně nevím, kde pěkné mokasíny koupit.
whiskas vzdyt sis je zkousela predem, tak jaky lode??
711990 To byla rychlovka ... když mi přišly domů, tak jsem si je zkusila v klidu a fakt nic moc. Taková dlouhá špička, jak kašpárek. Nic moc :-(. Vypadají poněkud humpolácky, prostě Vagabond :-D.
whiskas tak to je skoda:(
711990 Budou jiné, nebo nic a zůstanu věrná šněrovacím polobotkám a teniskám
. Překvapilo mě, jak dobře vypadají Conversky (dnes je měla kolegyně k sukni) a musím říci, že pěkný a to jsem si říkala, proč je tolik lidí kupuje.
whiskas já už se po mokasínách (mokasínech?:-)) poohlížím druhým rokem a nějak nemůžu na žádný pěkný přinatrefit. vagabondy taky nic, byť většinou si u nich vyberu. tak asi do té doby vyjdou z módy:P conversky vypadají moc dobře, ale jsou (pro mě) nepohodlný.
viktorka_od splavu
tak na ně kašlem, jsou i jiné boty
. A v tu chvíli se objeví TY pravé.
Lístky do divadla na túto stredu. Teším sa ![]()
Jsem si koupila saty, ktery jsem do kabinky vzala jen ze zvedavosti. Oproti tomu saty, ktery jsem si nesla do kabinky jako jistou koupi, jsem zdesene vyradila. A lituju, ze jsem mevzala tu kosili. Je to prekvapivy, ale moje tlusty ruce delaly ty kamyry velice proporcni. Nevzala jsem ji jen proto, ze byla dost pruhledna, ale premejslim, ze se pro ni vratim, jestli jeste bude...

razorblade pěkný nákup..pro košili se vrať :)
Ounz Kdyz ja si nejsem jista ani tim, jak by vypadala po noseni batohu, abych nebyla jak kdyz me vytahne krave z huby.![]()
razorblade baťoh do ruky ![]()
razorblade Oboji hezky
razorblade ty šaty jsou moc zajímavý a košile super. Tak ji nos jindy, když nebudeš nosit batoh. K tomu se stejně nehodí. Je krásná! Vrat se pro ni.
razorblade košile i šaty super. Košili si objednám, tedy jestli ji najdu? Vím, že COS.
edit, tak v COS asi ne? Můžeš napsat kde?
razorblade No to budeš, ale už se tu vynořilo spoustu dobrých rad! Košili ber. A šaty ![]()
razorblade ty rukavy jsou dobry, ja mam s takovymi saty a vypada to super. Kosile v COS jsou s tou pruhlednosti dost na prd, ale maji tam telove tenoucke tilka, kdyz tak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.