whiskas mám je z eobuvi.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska
No jo, díky. To jsou ty, které mám v černé verzi. Myslela jsem, že už se ani nedělají.
Vilemina
díky.
whiskas mne se ale skoro vic libi s tim druhym zpusobem snerovani.
Kokoska Mně oboje :-), hlavně mám u nich jasnou velikost
.
Ve středu mi dorazily Conversky a přestože jsem si je zkoušela v obchodě (dle instrukcí o půl čísla menší oproti běžné velikosti bot), tak se mi zdá, že jsou větší (nebo je normální, že se u nich zvedá špička
).
Nebo co model, jiná velikost?
whiskas nevim, mam cerne a bile a oboje mi v mem cisle sedi dobre. Nezda se mi, ze by se spicka zvedala.
Kokoska Máš obvyklé číslo? Já nosím 38 a byla mi doporučena vel. 37,5 a stejně jsou trochu větší a docela široké. Mám prostě divné hnáty
.
whiskas asi zalezi na typu, mam jeste krabici od tech bilych a je tam Ctas Dainty Ox, maji 5 direk. Ty cerny budou totez. Nohu mam spis uzkou a nijak v nich neplavu, sedi dobre.
Kokoska Díky. Měla jsem se nejdříve informovat na "druhy" Conversek. Netušila jsem, že jich je tolik. Je možné, ba pravděpodobné, že jsem v obchodě zkoušela ty tvoje, ale při objednávání mi na fotce přišly totožné. Tak mám cukání objednat ty správné z AboutYou/e-obuv. Je fakt, že ty, které jsem zkoušela mi přišly "kratší" a i jazyk nesahal tak vysoko, jako u těch 6 dírkových. To je věda, skoro jako Birkenstock
. Děkuji ti :-).
whiskas neni zac. Proc sis je nekoupila v obchode, kvuli cene?
Kokoska Jo, protože v Office shoes stály asi kolem 1800, což mi přišlo za hadrovo gumový boty trochu dost. No, příště se na to vykašlu a koupím věc rovnou.
Kokoska Koukala jsem na tabulky velikostí a věřím, že kdybych si ty "svoje" objednala menší (neb podle tabulek jsou větší a širší, asi protože unisex), tak by byly v pohodě. Ale to jsem nemohla vědět.
whiskas no je to dost. Ja kupovala ty cerny na eobuv ve sleve uz pred rokem a bily na spartoo zacatkem letosniho roku, taky za min.
whiskas tak je vrat nebo posli dal a kup jiny.
Kokoska Jsou z Answear, takže vrácení bude myslím bez problémů
. Na další pokus online nemám nervy.
Koncne mi dosly bezove cos saty a jsou uzasne!
Akorat je fakt nemuzu mit jako saty.![]()
Luna at se dobre nosi! :)
Dnešní nákup v Decathlonu...
Šla jsem cíleně pro batoh za 3 euro, protože když jdeme odpoledne na dvě hodiny do lesa, potřebuji jen něco na záda, kam hodím mobil, klíče, peněženku, kapesníky... Jsem si říkala, že když už tam jsem, tak se porozhlédnu... natrefila jsem na trekové sandály v příčetné barvě (žádné řvavé etno vzory), které mi sedí a dají se utáhnout!, sháním je už nějakých sedm let, potom nová trička do fitka, nějaké další drobnosti... a trekové hole v barvě ladící se zbytkem mojí "výstroje" už byly třešničkou na dortu
. Odcházela jsem s nákupem za 95 euro ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.