Dneska mi přišly objednané Arizony, ty zlevněné za litr, a jsem moc spokojená.
Pro statistiku : mám 39/40, objednala jsem 39 a jsou přesně.

Dneska mi přišly objednané Arizony, ty zlevněné za litr, a jsem moc spokojená.
Pro statistiku : mám 39/40, objednala jsem 39 a jsou přesně.

Koupila jsem si prádlo v Agent Provocateur, a když jsem šla s tou taškou po ulici, tak se na mě smáli všichni chlapi
.
999 To měla podobnou příhodu moje kamaradka...doma teda zjistila, ze ji teče z batohu jogurt ![]()
Potrefenáhusa naahodou rozdrbly jogurt v batohu zachranil kamosku pred okradenim kapsarem..! Pry zrejme zanoril ruku a ona jen zaznamenala, jak ji honem vynoril a utekl...
Pavlena
dnes sama perla
Potrefenáhusa Já si zase říkala, jestli nemám rozmazanou rtěnku od roušky, jak jsem si ji musela v prodejně nasadit
.
Dadoo já je koupila chlapovi jako přezůvky. Jsou krásné, tak je
začal je nosit ven a za přezůvky má porad ty strašný starý skrpaly. Hlídali jsme minulý týden štěně, už jsem se těšila, ze je doděla, tak ty už ani ten pes nechce. ![]()
Vilemina Pěkný
. To jsou plátěné, nebo kožené?
999 To měla podobnou příhodu moje kamaradka...doma teda zjistila, ze ji teče z batohu jogurt
![]()
whiskas kožený![]()
continuity Ja vyhodila sambovi jedny boty do popelnice a on.....on odnekud vytahl sandaly z gymplu! Ja jsem mu teda rekla, ze je nosil asi jeste Jezis, cimz jsem dost zabodovala.
999 To měla podobnou příhodu moje kamaradka...doma teda zjistila, ze ji teče z batohu jogurt
![]()
Vilemina Díky. Ty jsem tedy asi chtěla původně, ale nikde jsem je, s tím klasickým šněrováním, nenašla.
Karja sambo ma strasne "skvosty" v satniku, ktore chvalabohu nenosi ale ako hromadic nie je ochotný nic nic vyhodit. Stahovanie mala byt príležitosť pretriedit satnik. Ja som vyhodila 4 sakle, on tri veci. Nebol ochotny sa vzdat ani nechutnej, fakt nechutnej kosele jak zo sedemdesiatok(vsak na retroparty bude dobra!to iste) Az ked sme sa stahovali a segra mi pomahala davat veci do skrine. Pri tej košeli chytila zachvat smiechu a zadelila, ze leti do kosa..sambo zrazu neprotestoval! Asi ju zavolam castejsie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.