vyřešeno
Co jste si dnes koupili/y?
Tak Betty Já mám ze Zalanda, ale ještě nepřišla. Ovšem plná cena je 3tisice, tak snad to nebude šunt! Teď tam mají hodně ve slevách (jo a pozor, ta výše slevy se snad mění každej den, nebo nevim...za týden se mi dost věcí v košíku cenově změnilo, nahoru dolů asi podle počasí).
Tak Betty Kdyz ja se bojim, ze byste mi ji tu vykoupily..
Plna cena je astronomicka, ale vyse slevy taky. ![]()
Pavlena Sakra, ty tvoje tajnosti, ty vzdycky akorat nalakaj! Tak si ji kup a sup to dat do nakupu!
Karja to je muj plan...![]()
Tak Betty no žejo.. Tady tyhle poloviční informace, z toho by se jeden picnul :))
Vyprodej v Sinsay ![]()

Monulinecenka Po tvé návštěvě už to mohli zrovna zavřít, ne?![]()
Sweet Potato Nakupovala jsem v eshopu, ale koukam, ze tam toho maji jeste hodne, takze muj nakup je nezruinoval (teda spise je obohatil).
A to jsem jeste dost veci z kosiku vyhodila, ze zas toho tolik nepotrebuju.
A tak, co by si clovek neudelal radost, vzdyt cely ten nakup byl za nejakych 1500,- ![]()
Karja Tak Betty bram Pinot Noir Ja se omlouvam, ale u parky se stridave zobrazuje 1-2ks v moji velikosti a jak ji sem postnu, tak na me nezbyde. a musim si ji jeste rozmyslet, neni levna... pokud nakoupim, hned ji sem davam!
Monulinecenka Pěkný, ale Sinsay mi vůbec nic neříká
. To je něco jako H&M?
whiskas Taky jsem ten obchod neznala, upozornila me na nej pritelkyne meho bratra, ze tam maji veci s tematikou Harryho Pottera (jsem velka fanynka), tak jsem jednou zkusmo objednala a dobry. Takze kdyz ted maji vyprodej, vedela jsem zhruba do ceho jdu. Neni to nejaky extra obchod, nikdy jsem v prodejne nebyla, tak nevim jak to tam vypada (nakupovala jsem vzdy online), ale kvalita je dobra. Vsechny ty veci mi sedi a material je fajn.
Pavlena No jasny, ja te prave podnecuju ke koupi:-D
Monulinecenka Díky
. A prosím tě, velikosti jsou podobné např. jako v H&M?
whiskas Je, tak to neposlouzim, prohrabala jsem skrin a zjistila, ze nic z H&M nemam, takze nemuzu srovnat. Jsem docela mala, 159cm, cca 52kg, prsa nic moc, a brala jsem vse xs a sedi.
Monulinecenka Díky. Koukala jsem totiž na produktovky a tam byly "holčičky" samá ruka, samá noha. Což značí koupit případně raději větší velikost - tedy pro mě.
Šaty. Vůbec to nejsou moje barvy, v eshopu mě vůbec nezaujaly, a vůbec nevím, proč jsem je vzala v obchodě do kabinky
Botů si nevšímejte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.