999 ktoré? Chceme dôkaz ;) určite ti idú, len je okolie v šoku (aspoň ja to tak mám, keď mám náhodou niečo výraznejšej farby)
Co jste si dnes koupili/y?
999 taky sem zvědavá na růžový šaty :)
bram To právě nejsou ty z Cos, ty pořád v mé velikosti neměli :-).
Ounz Už lituju, že jsem to sem napsala :-).
999 nenutím :)
999 jo aha :) Tak aspoň produktovou fotku, ať víme, o čem je řeč :)
999 Nedělej Zagorku ![]()
999 Hele ja sem za 2 dny napsala a nafotila vsecko a ty vofuky s satama, jo? ![]()
nonemy Diky:) ja jsem mela uplne skvele sve prvni kuloty z japonska (a pomalu mozna prvni v cr:)) v tech jsem tu mela i par fotek, uz jsem je vyradila, ale byly skvele a nosila jsem je dlouho, od te doby jsem na tak dobre nenarazila, byl to fakt oblibeny kousek...
pecka to byl dobrý nákup, sou skvělý :-)
Tak jsem si dneska koupila růžové letní šaty a reakce jsou dost vyděšené... A to léta poslouchám, proč furt chodím v černé :-).
![]()
Zarinya Moc se nesměj
. Nakonec jsem je vyhodnotila jako k moři dobrý
.
999 barev se neboj, ty bílé, co jsi měla ve středu, ti slušely moc!
999 haha, jak Ti rozumim! Ja uz dlouho touzila po necem ruzovym. Tak mam tricko a sukni - sukne je skvela a pekna, ale navzdory vsemu ji nedokazu vubec nakombinovat ![]()
Ruzovy saty by me taky mooc zajimaly ![]()
SunEclipse Díky :-).
999
na toto si ich predstaviť viem
No a mně se ty červený šaty srazily
a to jsem je prala ve studený vodě. Dokud kapaly do vany, tak to nevypadalo, jak uschly, tak jsou o 20 cm kratší a i v těle úzký. Ach jo, tak z maxišatů mám koktejlky ![]()
Možná by to šlo rozžehlit, ale pochybuju. Tak si je nechám na dobu, až zhubnu 20 kilo a koupím si holt nějaký další barevný, když to mělo úspěch.
Dnes zase v černé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.