Karja Ta je skoro úplně stejná, kterou jsem si od stejné značky koupila minulý rok. Chlupatinu jsem odepnula a nosí se mi dobře. Ať jsi taky spokojená.
Co jste si dnes koupili/y?
Malenge Mne ani ty chlupatiny tolik nevadi, pokud nejsou tezke ci olezle;-). Ale ono to pak stejne bude chtit jeste nejakej burtokabat. No uvidime, chtela jsem setrit, ale tak jsem si rekla, ze si az do jara nekoupim zadne boty:-D.
Karja Chlupatinu ožíralo dítě, odepnutí bylo nutné. Jinak těžká není a i celkem hezky vypadala, žádná olezlá nutrie. Buřtokabát je nutnost, parka je pro mě tak na podzim, ve skutečné zimě bych v ní umrzla, ale já klepu kosu furt a všude, takže tím netřeba se řídit.
Malenge No jasne, tak to mame nastejno! Ja s touhle taky pocitam na podzim, potrebuju neco dlouheho, ted jsem mela jen tesne pod zadek a to se do me da hned zima;-)
nonemy A koupila? Já mám teda taky problém s těma barvama, jinak ti asi sedí dobře...
moonlight Koupila :) No právě, pro mě koupit šaty, aby seděly, je
. Mám úzká ramena, malá prsa a velký zadek
A překvapivě mám pocit, že mi i barevně jdou. Neměla bych být konzerva, stejně nevím, jaké barvy mi sluší. A děkuji za reakci, už jsem chtěla fotku smazat s tím, že to stejně nikoho nezajímá :)
nonemy Jo jasně, vždyť je to vlákno, co jsem si dnes koupila, mi teď došlo :) Možná jen, jestli nejsou moc dlouhý, ale to je když tak řešitelné, taky možná jen klame fotka...
moonlight Až na zem nejsou, ale jestli o ně budu při chůzi packovat, tak je budu muset zkrátit.
nonemy z toho, co vidím, bych řekla, že ti ty šaty hezky sedí. Mají nějaký výstřih?
nonemy A co ty bílé? U nás měli jen velké, tak jsem je nemohla zkusit..![]()
Malenge Děkuju.
Jsou zavinovací, takže výstřih je do véčka.
tina Ty bílé měli taky jen velké. Zkusila jsem je i tak, pro představu. Ale mají dost holá záda, to já nemůžu, protože je nemám hezká (různé pupínky atak.). A jestli se nepletu, měli i podšívku, to mi v létě vadí.
Vsude vyprodeje az oci prechazej... stavila jsem se v Arketu, kde me celkem nic neupoutalo, a pak jsem zapadla do vedlejsiho Weekday. Uz jsem mela v ruce nekolikery slibne vypadajici saty a kosile, kdyz jsem dosla ke kabinkam: Vazeni zakaznici, vzhledem k situaci vas zadame, abyste si obleceni zkusili az doma. Prodlouzili jsme dobu vraceni a dekujeme za pochopeni.
Tak nic. Hadry putovaly zpatky na vesaky a ja vztekla ven.
![]()
![]()

viktorka_od splavu Pěkné. Jsou placaté, nebo mají podpatek?
nonemy placate, vagabond
viktorka_od splavu tím líp ![]()
Nové vlasy

Dadoo krásné moc
Dadoo Super, super, barva i střih ![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.