eM právě že ne, nějak sem ji nesehnala. I tohle je poslední, mírně odrbaný kus..tak se aspoň pocvičím :)
Co jste si dnes koupili/y?
Zu Jako nechala sem je tam, ale myslim na ně, no. Já právě pyžamoidního nemám nic asi, tak źe by? ![]()
Ounz jdi do nich! já bych si je bývala pořídila, pokud by ta cena nebyla tak vysoká nebo bych mohla u moře trávit měsíc ![]()
Zu No..k moři by byly ideál :)
martek01 Pekny nakup.
Ounz Vecem, ktery fotej na ty prvni modelce, se vyhybam, protoze ona je tak vysoka a plocha a ma tak nekonecne dlouhej krk, ze mam pocit, ze ja bych ten kus odevu po ni uplne devalvovala, proste Mana od kravina
a tech satu bych se nebala, ted se temhle styl nosi, takze uz vsichni vime, ze dotycna nejde v pyzamu.![]()
o víkendu jsem si koupila víceúčelovej litinovej pekáček na malý porce - ten dekl se dá použít jako grilovací plát... teď ho musim natřít olejem a vypálit v troubě
v tom Orionu maj moc pěkný věci

razorblade jako že tu košili devalvuju jo?
No tak teda dobrá!
eM právě že ne, nějak sem ji nesehnala. I tohle je poslední, mírně odrbaný kus..tak se aspoň pocvičím :)
Doufám, že jí dopřáli pěknej překlad!
Moc doporučuju cokoli od Herty Müller, které dělá dvorní překladatelku právě Denemarková. To je krásný v originále i v překladu. I když to asi znáš...
Jo a ty šaty - ty si kup ![]()
eM Děkuju za tip :) na přebalu píšou, že ji překláda jedna, co překládá i rudiše a ještě někoho..zapomněla jsem jméno, schválně kouknu
díky za doporučení ohledně šatů, sem hodně nalomená.
nolita Příspěvek k dějinám radosti, nevím jestlis už to nečetla? Šaty sem zkoušela, dojem byl spíš pozitivní, jen je to trochu mimo toho, co zvykle nosim :) a díky :)
Ounz Diky, to znam, je teda podle nazvu, jeste jsem necetla, a podle toho nemeckeho jsme si to nejak nespojila... prave jsem si rikala, zda nemaneco noveho, o cem nevim....
no tak pokud jsi i zkousela a prijde ti, ze ok, jdi do nich, stejne je nejdulezitejsi, jak se v nich citis ty... ze je to neco jineho, nez obvykle, neva, spis naopak...
nolita Novýho nemá po Hodinách z olova myslím nic, já od ní ale zatím nepřečetla vše, jsem ve skluzu :)
RoSa Jé, ten je super. Zrovna teď jsem po Orionu koukala a tenhle model jsem asi přehlédla. Úplně mi jdeš do rány, protože grilovací plotýnku právě sháním a všechny jsou pro mě zbytečně veliký. Od Orionu mám malou litinovou pánvičku a oválný pekáček, když vařím pro sebe nebo dva, tak už nic jiného ani neberu. Takže bebebe, následuji s nákupem :-) a díky!
Ounz Taky prave myslim ze hodiny budou zatim posledni
andulka01 že jo? pro jednoho až dva uplně ideální! já litinu taky miluju
Ounz Neeeeee, jezis, tak jsem to nemyslela! Se zase projevil muj talent placnout neco tak, ze nekoho urazim![]()
Ja konecne nasla tasku, do ktery se vejde vsechno, co potrebuju, a zaroven mi (snad) nestrhne zada. At furt nechodim s batohem, nedavno mi desne zmuchlal saty, ze jsem vypadala jak z popelnice...
Jeste jsem k ni pribrala jedny saty a top ve vyprodeji, na webu uz ale nejsou...

Ounz Ty saty jsem zkousela a jsou bozi, ale vsichni mi je hejtujou, ze jsou jako nocni kosile. Ale nejsou, ber je:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.