Já jsem si nekoupila tyhle šaty, měla jsem je až nad kotníky, což by mi nevadilo, ale nějak jsem si nebyla jistá. Ale jsou moc příjemný na těle.

Já jsem si nekoupila tyhle šaty, měla jsem je až nad kotníky, což by mi nevadilo, ale nějak jsem si nebyla jistá. Ale jsou moc příjemný na těle.

Kokoska po nich koukám. je to tenká bavlna? a kolik měříš?
martek01 je to úplet ne úplně hadrovitý. Měřím 163, měla jsem na sobě L, ale možná by to sneslo i menší, ještě to možná zkusím.
barbucha Tím líp :)
Kokoska Vypadají zajímavě..
martek01 Ja tyhle šaty mam, je to docela silná bavlna, měřím 172 a mám je asi jako modelka, možná maličko níž. Jsou pohodlný ;)
jinx ty s barevnejma nozickama jsou krasny!
jinx ty fendi brýle
Kokoska ty se mi libily, ale v krame jsem na ne nepadla... ty ale asi chodis na Chodov?
Jinak ja jsem si k ty kabelce koupila jeste tyhle saty, libi se mi i na mem slovanskem zadku

razorblade Ty sou moc hezký
razorblade jo, na Chodov. Ještě se mi tam líbily jedna tmavomodrý z takového jako tenoučkého neoprenu, do A, rukávy k lokti, ale měli jen malý. Na webu nejsou vůbec.
Tyhle s páskem jsou moc hezký, to je taky COS?
Kokoska jj, je... libily se mi na netu, ale meli uz jen maly... a hle! v parizsky dnes elka. a mam i nesebekriticky pocit, ze mi ten vystrih moc slusi a zestihluje me :D
razorblade do Pařížský se mi teda nechce, ale třeba se u nás taky ještě něco zajímavýho objeví.
jinx fendi brýle úžasný![]()
Já posílám zpet, vyjma triček pro holky, celou krabici že Zootu. To se fakt nepovedlo. ![]()
razorblade krásné šaty... a taša sice není úplně můj styl, ale má něco do sebe, taky dobrá...
continuity já dneska vrátila komplet objednávku z massima - jedno velký zklamání, holt někdy se to fakt nepovede
razorblade Ty šaty jsou skvělé
.
jinx Tak ty jsou nadherne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.