jinx Brýle jsou pěkné, bohužel mi tento tvar nesluší a zítra si jdu vyzvednout stejný parfém - u něj naštěsí tvar obličeje nehraje roli
.
Co jste si dnes koupili/y?
nolita Tasku jsem koupila z praktickych duvodu, protoze se mi do ni vejde vsechno, co s sebou taham. Porad chodim s batohem a minulej tejden mi hnusne zmuchlal saty, tak mi dosla trpelivost a rozhodla jsem se poridit poradnou kabelku, at to obcas prostridam. Kdybych takovou velikost chtela v kuzi, tak by byla hrozne tezka, kozenku nemam rada, protoze se za cas zacne loupat. Tak snad s ni nebudu vypadat uplne blbe (protoze uplne muj styl to taky neni, ale z jeji velikosti jsem fakt nadsena
)
tina já jsem úplně marná, co se týče nákupu. Potřebují například povlečení, dost urgentně a vůbec nic se mi nelíbí. Buď je úplně strašný vzor nebo pak mi nevyhovuje barva. Vždy jsem si vybrala u Matějovského, teď se mi zdá, že se dočista zbláznili.
razorblade Podle me pujde nakombinovat tak, aby to vypadalo dobre...
koupila jsem si plavky, jsem dost naštvaná protože za tu cenu je to teda děsběs, ale dost nutně je potřebuju, tak si je nechám.. jde mi to omotat kolem dokola a svázat vpředu, čímž se to trochu zpevní. mám plavkový klasický vyztužený vršky velikosti stejné jako podprsenka, sedí mi dobře ale připadám si v tom jak mašina, tak jsem chtěla něco nevyztuženého.. nesmí to být za krk a musí to mít úzký obvod na větší košíček, takže se mi zavazovací jevily jako dobrý nápad. no někdo vymyslel přímo hlavou, že velikost "L" bude mít prostě jen trochu větší ten trojúhelníček látky, bez jakýhokoliv tvarování, ufuf

Karja to je dobře, že se ptáš. Já taky potřebuji brýle, nejdřív teda na oční. Ale měním brýle jednou za moc let, potrebuji něco, co nebude úplně módní výstřelek, ale trochu vydrží. Navíc nemůžu mít ty kočičí tvary a velké obruby, nám nízko obočí. No bude to běs. ![]()
continuity hmm brýle - já bych potřebovala tip co s brýlema na lodi (kanoe). čočky nelze a brýle by nebylo dobrý ztratit, nějaký ty šňurky na to? nebo radši na slepejše? ty jsi takový sportovec cestovatel, tak bys mohla vědět:-)
viktorka_od splavu já jezdím na slepejse ( ale já na jedno oko celkem vidím - myslím 1 dioptrie, to se dá prezit) a když potřebuji sluneční, beru si nějaké staré sportovni.
Kdybych neviděla, nechala bych si udělat něco levného. Nebo pak kormidelníka, co vás neudělá. ![]()
viktorka_od splavu co vlastně jedete?
Závidím, ale jenom malinko, ještě bude letos Otava![]()
viktorka_od splavu no na táboře jsme si na vodu na nožičky přivazovali gumičku:) Myslím, že prodávají takový látkový tunýlek, do kterého strčíš nožičky a okolo hlavy utáhneš takovým tím plastovým jezdcem. Ale jak by se to mohlo jmenovat netuším;)
viktorka_od splavu Já na lodi na brýle dávám tkaničky, které si napevno zavazuju pod vlasy. Neuplavaly ani když jsme se převrátili celkem divoce :o) Ale teda pro jistotu nosím starší brýle se slabšími skly, které jsem si nechala jako rezervní, když jsem pořizovala brýle nové a tak by mě tak strašně nemrzely, kdyby je vzala voda.
continuity vltava. no kormidelnik prave nejake dioptrie ma a v ramci nakupni anorexie nema z ceho vybirat ani uz nestihne:D Evaeva DruI jj dekuju po nejakym tom spagatku mam v planu se podivat, mohli by to mit ve sportu? v optice asi ne ze.. z netu uz to nestihnu. kdyztak tkanicku z boty![]()
viktorka_od splavu počkej, počkej. Kameny a problémy má hlásit háček, kormidelník přes něj stejně nic nevidí. ![]()
viktorka_od splavu Tkanička od bot je moc tlustá ;o) Já většinou používám takovou tu tenkou stužku, co mívají trička v ramením švu, aby v obchodě nepadaly z ramínek. Na každou nožičku přišmodrchám jednu a pak vzadu za hlavou svážu. Na to, abych použila něco sofistikovanějšího se většinou balím moc pozdě ;o)
A já bych klidně zkusila i optiku jestli ve sportu nepořídíš, minimálně tam budou mít nějakou šňůrku, na kterou se dají brýle zavěsit a to pak jde v lodi zavázat, nebo k tomu v galanterii pořídit toho plastového jezdce, protáhnout a na lodi utáhnout :o)
DruI diky moc!
razorblade tina nellielovett whiskas Luna dekuji! urcite ted zacne prset :)
whiskas pro me je toto tvar bryli, kde si muzu byt skoro jista, ze to bude trefa. Dost mi to usnadnuje vyber. Parfem je super, po dlouhe dobe neco z mainstreemu, co se mi libi, jinak mi 99% voni uplne stejne (nudne).
...ta vůně je krásná.! Dobrý kup![]()
...a já
(jsem se trochu rozšoupla![]()
![]()
)
No, asi se to tu moc líbit nebude, ale já mám radost velikou!![]()
černé tenisky od oblíbené značky

černý kožený pásek a černé džíny(nosím spadlé na boky, dělají ještě štíhlejší postavu...)

černé propínací šaty s krátkým rukávem, košilového střihu, ke kolenům, 100% viscosa
(nenašla jsem produktovku)
...no a na cestě mám -

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.