Garfie To v Praze není ani tak hrozný, jak v malém Brně. Pokud cestuješ z okraje do středu Brna, tak platíš roční 7300. Pokud opravdu jen ve středu Brna, tak 4750. Když si koupíš roční šalinkartu a jsi obyvatel Brna (platíš tady za odpady), tak ti 1500 sleví, ale i tak je to za tu naši hrůzu pálka. Já chodím všude pěšky, tak se mi to rozhodně nevyplatí.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka Hmmm
.
Jennyfor myslim, ze k tomu pak musis mit prukazku, ale tu ti udelaji na pockani u okynka. Jen je potreba prukazova fotka.
Lamicka Ty černý šaty jsou super, ráda je nosim ![]()
Ale jestli se ti povede vyžehlit komplet ten volán, tak řekni jak. Ideálně s videonávodem ![]()
Lama_z_Lana ajaj... ![]()
Lama_z_Lana Lamicka myslim, ze s zehlicim prknem a naparovackou by to nemusel byt problem?
Kokoska No a ja u toho zehliciho prkna vzdycky tancuju jak diva a stejne to nemam nazehleny jak z kramu. Si furt rikam, jestli by s tim pomohla vertikalni zehlicka ![]()
Kokoska Aha. No půjdu to prozkoumat, to už se mi sakra vyplatí se přiznat, že jsem bába, roční kupón v ceně dvou měsíčních teď.
Nechci slevu zadarmo ![]()
Komu mám za to poděkovat, snad ne Andrejovi? ![]()
Kokoska nevim jak Lama_z_Lana ale ja jsem zehlici antitalent. Kdyz 2x do roka zehlim detem kroj, tak jsem pak zrala na panaka.
Lama_z_Lana Co volán u šatů, ale když tady vídám ty nažehlené košile, je mi následně smutno
.
whiskas kosile je asi jediny kus obleceni, ktery mi prijde v pohode na zehleni. Nejhorsi byly tatkovi monterky v pase do gumy a s milionem kapes. ![]()
Lama_z_Lana na tyhle saty ta vertikalni nefunguje. Ty totiz nejdou vyzehlit nicim;) ten volan teda
711990 Takze nesjem jelito? Diky ![]()
Ja mam jinak vsechno nazehleny jak panbuh, ale ty volány ![]()
Lama_z_Lana nejsi, protoze jak to neni schopna vyzehlit ani moje mama, znamena to, ze to nejde nikomu![]()
711990 Tak ja nekdy zkusim tu moji, ta je zehlenim uplne posedla
A kdyz ani pak nic....tak jak to kua delaj?![]()
Lamicka k smrti nerada zehlim pansky kosile s dlouhym rukavem a svoje taky. Pred covidem jsem to davala zehlit, ted se snazim sama, fuj.
Navíc to nikdy není ono
.
Lama_z_Lana nejsi, protoze jak to neni schopna vyzehlit ani moje mama, znamena to, ze to nejde nikomu
To není možný! Dyť z fotky vypadaj nezáludně..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.